Πάνω από 15 εκατ. ευρώ τα «θέλω» του ΠΑΟΚ για Κουλιεράκη-Κοτάρσκι

Πάνω από 15 εκατ. ευρώ τα «θέλω» του ΠΑΟΚ για Κουλιεράκη-Κοτάρσκι
Photo Credits: INTIME

Πέρα από τους Κωνσταντέλια και Τζίμα, οι σκάουτερ έχουν ξεχωρίσει τους Ντομινίκ Κοτάρσκι και Κωνσταντίνο Κουλιεράκη,με τον ΠΑΟΚ να έχει συγκεκριμένες απαιτήσεις

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Άνθρωποι της Μίλαν και της Τορίνο βρέθηκαν στην Τούμπα και ξεχώρισαν τους Ντομινίκ Κοτάρσκι και Κωνσταντίνο Κουλιεράκη στο τελευταίο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης για τη 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa Conference League.

Δεν ήταν η πρώτη φορά που σκάουτερ ξένων συλλόγων έχουν βάλει στο «στόχαστρό» τους τον Κρητικό κεντρικό αμυντικό, ο οποίος όσο περνάει ο καιρός εξελίσσεται και στα 20 του, έχει καταφέρει να βάλει 5 γκολ που δεν είναι συνηθισμένο για έναν στόπερ, πόσω μάλλον για έναν παίκτη στην ηλικία του.

Για τον Κοτάρσκι, τώρα, υπήρξαν φήμες και το καλοκαίρι για την αποχώρησή του, όμως οι Θεσσαλονικείς είχαν φροντίσει από νωρίς τις διαθέσεις του για την περίπτωση του Κροάτη τερματοφύλακα.

Όπως σημειώνει σήμερα η Live Sport, στον ΠΑΟΚ γνωρίζουν πολύ καλά, πως παράλληλα με την πρόοδο της ομάδας, είναι δεδομένο πως θα αυξηθεί και το ενδιαφέρον για τους ποδοσφαιριστές της.

Ωστόσο, δεν είναι απροετοίμαστοι και έχουν φροντίσει ήδη να στείλουν το μήνυμα πως «πάνω από 15 εκατ. ευρώ κοστολογείται ο κάθε παίκτης, αλλά προς το παρόν δεν παραχωρείται κάποιος από τους δύο».

Παράλληλα, θα υπάρξουν συζητήσεις για αναπροσαρμογή συμβολαίων ή ανανεώσεις, όπως συνέβη και με τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς που κάνει ίσως την καλύτερη σεζόν του στον «Δικέφαλο του Βορρά» και συμφώνησε να παραμείνει στην Τούμπα μέχρι το 2027.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X