ΑΕΚ: Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής με Γαλανόπουλο ενόψει Παναιτωλικού - Εκτός οι Τσούμπερ, Γκαρσία, Σιμάνσκι και Μοχαμάντι (ΦΩΤΟ)

ΑΕΚ: Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής με Γαλανόπουλο ενόψει Παναιτωλικού - Εκτός οι Τσούμπερ, Γκαρσία, Σιμάνσκι και Μοχαμάντι (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Εκτός αποστολής της ΑΕΚ για το εξ αναβολής ματς με τον Παναιτωλικό ο Γαλανόπουλος, απόντες και οι Τσούμπερ, Γκαρσία. Σιμάνσκι και Μοχαμάντι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το ματς με τον Παναιτωλικό με την ανακοίνωση της αποστολής να μην περιλαμβάνει αρκετά ονόματα.

Με σημαντικές απουσίες, λοιπόν, θα παραταχθεί η ΑΕΚ στο εξ αναβολής ματς της πρεμιέρας με τον Παναιτωλικό. Κατ’ αρχήν προέκυψε το πρόβλημα της τελευταίας στιγμής με τον Κώστα Γαλανόπουλο που τέθηκε νοκ άουτ λόγω ενοχλήσεων.

Επίσης ο Αλμέιδα ενόψει του αυριανού ματς της ΑΕΚ δεν υπολογίζει στον τραυματία, Λιβάι Γκαρσία, αλλά και στον Τσούμπερ που είχε χάσει το ματς με τον Άγιαξ λόγω ενοχλήσεων. Ενώ στην αποστολή δεν βρίσκονται ούτε οι Σιμάνσκι και Μοχάμαντι χωρίς να έχει γίνει γνωστός ο λόγος της απουσίας τους, αν και υπάρχει εκτίμηση πως για τον πρώτο έγινε για να πάρει ανάσες και ο δεύτερος λόγω του αριθμού των πέντε ξένων με τον Αλμέιδα να προτιμά τον Ζίνι.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ αποτελείται απ’ τους: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μουκουντί, Ρότα, Κάλενς, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιντιμπέ, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Μάνταλος, Άμραμπατ, Φαν Βέερτ, Αραούχο, Πόνσε, Ελίασον, Πισάρο, Ζίνι.

Δείτε την αποστολή της ΑΕΚ:

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "2 222 TIMH BIRE MATI Δ.Ε.Κ SQUAD LIST VS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ MD ΕΞΑΝΑΒΟΛΗΣ)- -08.10.2023-19:30 08.10.2023- 19:30 GOALKEEPERS 1 STANKOVIC 30 ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ DEFENDERS 2 MOUKOUDI 12 POTA 18 CALLENS 21 VIDA 24 ΜΗΤΟΓΛΟΥ 28 HAJISAFI 29 SIDIBE MIDFIELDERS 6 JONSSON 8 GACINOVIC 13 PINEDA 20 ΜΑΝΤΑΛΟΣ FORWARDS 5 AMRABAT 9 VAN WEERT 11 ARAUJO 14 PONCE 19 ELIASSON 70 PIZARRO 90 ZINE COACH HEAD COACH MATIAS ALMEYDA opap arena AVIS"

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X