Θα γίνει της... Νέας Φιλαδέλφειας στο «Βελοντρόμ» - Απόβαση από 3.000 φίλους της ΑΕΚ στη Μασσαλία

Θα γίνει της... Νέας Φιλαδέλφειας στο «Βελοντρόμ» - Απόβαση από 3.000 φίλους της ΑΕΚ στη Μασσαλία
Photo Credits: INTIME

Απόβαση στη Μασσαλία από 3.000 οπαδούς της ΑΕΚ για το ματς του «Βελοντρόμ» με τη Μαρσέιγ για την 3η αγωνιστική του Europa League

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε… Νέα Φιλαδέλφεια θα μετατρέψουν το «Βελοντρόμ» οι οπαδοί της ΑΕΚ στο ματς της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League.

Μετά το Μπράιτον, οι οπαδοί της ΑΕΚ ετοιμάζουν απόβαση και στη Μασσαλία για το ματς με τη Μαρσέιγ. Λογικό και αναμενόμενο να συμβεί κάτι τέτοιο, με δεδομένες και τις αδερφικές σχέσεις που έχουν οι οπαδοί της Ένωσης μ’ αυτούς της Μαρσέιγ. Κάτι τέτοιο, λοιπόν, διευκολύνει τη μετακίνηση των οπαδών της ΑΕΚ στη γαλλική πόλη και τη διεξαγωγή ενός ματς-γιορτή σε ένα κατάμεστο «Βελοντρόμ».

Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες, τα περίπου 3.000 χιλιάδες εισιτήρια που παρέλαβε η ΑΕΚ για τις ανάγκες των φίλων της έχουν κάνει ήδη φτερά και αναμένεται να δώσουν πολύ δυναμικό παρών στη γαλλική πόλη και να στηρίξουν την Ένωση στην προσπάθεια που κάνει για πρόκριση στην επόμενη φάση.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X