Ήττα για την ΑΕΚ Β' με 1-0 από τον ΠΑΟΚ Β' - Δοκάρι στο 90' με Γκολφίνο η Ένωση (VIDEO)

Εικόνες από το ΠΑΟΚ Β' - ΑΕΚ Β'
Photo Credits: INTIME

Την ήττα με 1-0 γνώρισε στο γήπεδο του Μακεδονικού από τον ΠΑΟΚ Β' η ΑΕΚ Β'. Διπλή ευκαιρία με δοκάρι στο 90' με τον Γκολφίνο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπορούσε την ισοπαλία στο γήπεδο του Μακεδονικού η ΑΕΚ Β’ που έχασε με 1-0 από τον ΠΑΟΚ Β’ που στο 90′ από το δοκάρι στην προσπάθεια του Γκολφίνου, ενώ στην επαναφορά ο Σκόνδρας δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Από μία καλή στιγμή είχαν στο πρώτο 25λεπτο οι δύο ομάδες. Ο ΠΑΟΚ Β’ απείλησε στο 11′ με τον Βρακά, ο οποίος βγήκε απέναντι στον Γκίνη με τον γκολκίπερ της ΑΕΚ Β’ να τον σταματά εντυπωσιακά με τους «κιτρινόμαυρους» να απαντούν στο 13′. Η ευκαιρία της ΑΕΚ Β’ ήταν πολύ μεγάλη με τον Πήλιο να βγαίνει απέναντι στον Ταλιχμανίδη, να πλασάρει με την μπάλα, όμως, να περνά άουτ.

Στο 31′ η ΑΕΚ επιχείρησε να απειλήσει με σουτ του Απόστολου Χριστόπουλου με την προσπάθεια του να βρίσκει στα σώματα με το 0-0 να παραμένει έως το τελευταίο σφύριγμα του πρώτου 45λεπτου. Και αυτό γιατί ειδικά στα τελευταία 12 με 13 λεπτά το ματς δεν είχε καθόλου ρυθμό με τις δύο ομάδες να κάνουν πολλά λάθη.

Στο β’ το ματς δεν είχε ιδιαίτερο ρυθμό με τα δεδομένα, ωστόσο, να αλλάζουν στο 59′ με τον ΠΑΟΚ Β’ να παίρνει το προβάδισμα στο 59′. Ο Τσοπούρογλου συνδυάστηκε με τον Τασιούρα, ο δεύτερος «έκοψε» την μπάλα στον Τασιούρα με τον Βρακά με πλασέ να κάνει το 1-0 για τους γηπεδούχους.

Η ΑΕΚ Β’ προσπάθησε να αντιδράσει με τον Φοφανά στο 75′ να έχει ένα καλό σουτ που πέρασε άουτ, με το 1-0 να παραμένει. Ήταν εμφανές μετά το 1-0 πως ο ΠΑΟΚ Β’ είχε δώσει χώρο στην ΑΕΚ Β’ που προσπαθούσε να δημιουργήσει και να απειλήσει, όμως χωρίς να τα καταφέρει.

Και αυτό γιατί στο 90′ προς το 90+1′ η μπάλα δεν έκανε το χατίρι στους παίκτες της ΑΕΚ Β’ σε διπλή ευκαιρία. Αρχικά η μπάλα βρήκε στο δοκάρι του Ταλιχμανίδη στο σουτ του Γκολφίνου με τον Σκόνδρα στο «ριμπάουντ» να πιάνει την κεφαλιά, αλλά η μπάλα να μπλοκάρεται από τον πορτιέρε του ΠΑΟΚ Β’. Το 1-0 έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα στην αναμέτρηση.

ΠΑΟΚ Β’: Ταλιχμανίδης, Τασιούας, Κιτσάκης, Παναγιώτου, Παντεκίδης, Γιαξής, Γρόσδης (80′ Πανίδης), Νινούα (80′ Σελιμάι), Τσοπούρογλου (70′ Κανίς), Βρακάς (70′ Σνάουτσνερ), Δαρέλας (90’+2 Ρουμιάντσεφ).
ΑΕΚ Β’: Γκίνης, Πήλιος, Χ. Κοσίδης, Χρυσόπουλος, Ραντόνια, Σαμπανάζοβιτς, Ρουκουνάκης (64′ Σκόνδρας), Ανδρικόπουλος (70′ Πανέρας), Γεωργέας (25′ λ.τρ. Γκολφίνος), Χριστόπουλος, Σταμούλης (46′ Φοφανά).
Διαιτητής: Κουκούλας (Λέσβου)
Βοηθοί: Μαλανδρής (Χαλκιδικής), Αναστασιάδης (Σερρών)
Κίτρινες κάρτες: 84′ Κανίς, 90+2′  Ταλιχμανίδης – 33′ Σαμπανάζοβιτς, 65′ Ανδρικόπουλος

Δείτε το ματς:

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X