Αστον Βίλα: Υπέγραψε το νέο συμβόλαιο ο Γουότκινς

Αστον Βίλα: Υπέγραψε το νέο συμβόλαιο ο Γουότκινς
Photo Credits: INTIME

Παραμένει στην Άστον Βίλα, Όλι Γουότκινς υπογράφοντας νέο συμβόλαιο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ολι Γουότκινς υπέγραψε το νέο συμβόλαιο με την Αστον Βίλα, καθώς είναι βασική επιλογή του Ουνάι Εμερι για την επιθετική γραμμή και ένας από τους αγαπημένους παίκτες της εξέδρας.

Η διοίκηση της Άστον Βίλα συναντήθηκε με τον Αγγλο άσο και συμφώνησαν στην επέκταση του συμβολαίου του, που έληγε το καλοκαίρι του 2026, για δύο επιπλέον χρόνια.

Ο 27χρονος άσος αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2020 από την Μπρέντφορντ και από τότε έχει 116 συμμετοχές και 44 γκολ με τη φανέλα της ομάδας του Μπέρμιγχαμ. Σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ στο νέο συμβόλαιο του έχει μπει ρήτρα εξαγοράς στα 100 εκατ. ευρώ.

Ο Γουότκινς, ο οποίος πέτυχε χατ-τρικ στο θριαμβευτικό 6-1 της Άστον Βίλα επί της Μπράιτον, την περασμένη εβδομάδα, επέστρεψε στην εθνική Αγγλίας για πρώτη φορά από τον Μάρτιο του 2022, όταν μάλιστα είχε σκοράρει σε φιλικό με την Ακτή Ελεφαντοστού.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X