Τι παίζουμε σήμερα - Προγνωστικά Γερμανίας (7/10)

Τι παίζουμε σήμερα - Προγνωστικά Γερμανίας (7/10)

Χωρίς το μεγάλο παιχνίδι συνεχίζεται σήμερα η αγωνιστική δράση στην Μπουντεσλίγκα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αουγκσμπουργκ – Ντάρμσταντ (16:30)

Δεν τα κατάφερε στο Φράιμπουργκ η Άουγκσμπουργκ και έχασε με 2-0 σε ματς, όπου πλήρωσε λάθη. Έτσι παραμένει χαμηλά στη βαθμολογία. Δεν προκύπτει κάποιο πρόβλημα. Πρώτη νίκη για τη Ντάρμσταντ. Νίκησε με 4-2 εντός τη Βέρντερ σε ματς, όπου διάβασε πολύ καλά τα όποια «θέματα» των γηπεδούχων. Έτσι πήρε το πρώτο της τρίποντο στο πρωτάθλημα. Αμφίβολος ο μέσος Χόλαντ.
Προγνωστικό στοιχήματος. Βλέπουμε καθαρά γκολ-γκολ. Και οι δύο ομάδες είναι ιδιαίτερα ευάλωτες αμυντικά.

Ντόρτμουντ – Ουνιόν (16:30)

Αμφότερες έπαιξαν στο Τσου Λου. Έμεινε στο μηδέν με τη Μίλαν η Ντόρτμουντ, έχασε με 2-3 από την Μπράγκα η Ουνιόν. Στο πρωτάθλημα η Μπορούσια μετρά 3 σερί νίκες, πέρασε με 1-3 από την έδρα της Χόφενχαϊμ. Εκτός ο μπακ Μπενσεμπαϊνί που είναι τιμωρημένος. Σε κακό μομέντουμ η Ουνιόν με 6 σερί ήττες σε πρωτάθλημα και Ευρώπη. Στο πρωτάθλημα έχασε με 1-0 εκτός από τη Χάιντενχαϊμ. Δεν έχει νέο πρόβλημα.
Προγνωστικό στοιχήματος. Ο άσσος σ’ αυτές τις αποδόσεις μας ικανοποιεί. Η Ουνιόν δεν είναι καλά και αυτό βγαίνει προς τα έξω.

Λειψία – Μπόχουμ (16:30)

Δεν τα κατάφερε στο Τσου Λου χάνοντας με 1-3 εντός από τη Σίτι. Λογικό αποτέλεσμα με βάση την εικονα του. Στο πρωτάθλημα έμεινε στο 2-2 εντός με την Μπάγερν σε ματς, όπου προηγήθηκε στο 26′ με 2-0. Δεν έχει κάποιο νέο πρόβλημα. Παραμένει χωρίς νίκη η Μπόχουμ. Έχασε εντός με 1-3 από την Γκλάντμπαχ και βάσει εικόνας του ματς μπορεί να λέει «πάλι καλά». Υπάρχει πρόβλημα με τον μέσο Μπέρο.
Προγνωστικό στοιχήματος: Με βάση την εικόνα της Μπόχουμ έως τώρα στο πρωτάθλημα δεν βλέπουμε πώς θα σπάσει ο 1 που μπορεί να συνδυαστεί σε combo bet με το Over 2,5.

Στουτγκάρδη – Βόλφσμπουργκ (16:30)

Συνεχίζει να εντυπωσιάζει η Στουτγκάρδη. Μετρά 4 σερί νίκες. Τελευταίο της θύμα η Κολωνία, την οποία νίκησε εύκολα με 0-2. Ήταν καλύτερη σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του ματς. Αμφίβολος ο ενδεκαδάτος μέσος Στίλερ ως νέο πρόβλημα. Όσο για τη Βόλφσμπουργκ ήταν καλύτερη και νίκησε δίκαια την Άιντραχτ παίζοντας από το 59′ με αριθμητικό πλεονέκτημα. Χωρίς νέο πρόβλημα.
Προγνωστικό στοιχήματος:  Η Στουτγκάρδη είναι πιο επιθετική και παραγωγική, η Βόλφσμπουργκ πιο ισορροπημένη και λίγο πιο αξιόπιστη αμυντικά. Η παράδοση δίνει μικρό προβάδισμα προς τη φιλοξενούμενη. Θα πάμε με την παράδοση και θα ρισκάρουμε με το 2DNB.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X