Σύμφωνα με την Corriere dello Sport ο Μουρίνιο θα αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο της Ρώμα εάν αυτή χάσει από την Κάλιαρι

Μουρίνιο: Λέει «όχι» στην εθνική Πορτογαλίας
Photo Credits: INTIME

Η Corriere dello Sport αποκάλυψε ότι εάν η Ρώμα δεν κερδίσει την Κάλιαρη τότε οι ιδιοκτήτες της είναι αποφασισμένοι να διωξουν τον Ζοζέ Μουρίνιο.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το παιχνίδι της Κυριακής (8-10-23) η Ρώμα φιλοξενείται από την Κάλιαρι για την 8η αγωνιστική της Serie A  σε ένα παιχνίδι που θα κρίνει το μέλλον του Ζοζέ Μουρίνιο στην ομάδα της Ρώμης.

Η Corriere dello Sport αποκαλύπτει στο πρωτοσέλιδό της, πως οι ιδιοκτήτες των τζαλορόσι είναι έτοιμοι να απολύσουν τον Πορτογάλο προπονητή, εάν δεν καταφέρει να φύγει με τη νίκη από τη Σαρδηνία.

Μάλιστα, στη λίστα των ανθρώπων της Ρώμα υπάρχει ήδη στην κορυφή το όνομα του Χάνζι Φλικ, ο οποίος πρόσφατα αποτέλεσε παρελθόν από τον πάγκο της εθνικής Γερμανίας.

Ο Μουρίνιο βρίσκεται από το καλοκαίρι του 2021 στη Ρόμα και το 2022 της χάρισε τον τίτλο του Conference League. Φέτος έχει ξεκινήσει πολύ άσχημα στη Serie A, καθώς η ομάδα του είναι στην 13η θέση με οκτώ πόντους.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X