Αντίπαλοι ΑΕΚ, Μπράιτον - Ντε Τσέρμπι: «Είμαστε μικρή ομάδα»

Αντίπαλοι ΑΕΚ, Μπράιτον - Ντε Τσέρμπι: «Είμαστε μικρή ομάδα»
Photo Credits: INTIME

Ο προπονητής της Μπράιτον, Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι μετά την ισοπαλία με τη Μαρσέιγ, δήλωσε ότι η ομάδα του έχει δρόμο ακόμα για να θεωρηθεί μεγάλη ομάδα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μπράιτον ήρθε ισόπαλη με τη Μαρσέιγ στο «Βελοντρόμ» το οποίο σε συνδυασμό με την ήττα από την ΑΕΚ στο Λονδίνο, την έχει φέρει στην τελευταία θέση ενός ομίλου, που στα «χαρτιά» είναι φαβορί.

Ο Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα αναφέρθηκε στο ματς με τους Μασσαλούς, λέγοντας μάλιστα ότι η ομάδα του έχει… δρόμο ακόμη για να θεωρηθεί «μεγάλη».

«Ξέρω πως ακόμη δεν είμαστε μεγάλη ομάδα. Είμαστε μικρή ομάδα, μικρός σύλλογος. Φτάσαμε σε αυτή την ευρωπαϊκή διοργάνωση παίζοντας καλά, δείχνοντας τις εκπληκτικές αρετές των παικτών.

Είναι πιθανό να υποφέραμε από την ατμόσφαιρα στο γήπεδο αφού ήταν το πρώτο παιχνίδι εκτός έδρας στην Ευρώπη για την Μπράιτον, τους παίκτες, τον σύλλογο, τους οπαδούς

Οφείλουμε να προσαρμοστούμε και να συνηθίσουμε να παίζουμε σε αυτή τη διοργάνωση», τόνισε αρχικά ο Ντε Τζέρμπι, για να προσθέσει με νόημα:

«Είμαι πραγματικά υπερήφανος για την εμφάνιση των παικτών μου. Μετά από την ήττα με 6-1 στο Βίλα Παρκ και το κλείσιμο του πρώτου μέρους στην Μασσαλία με το 2-0 υπέρ της Μαρσέιγ, η αντίδρασή μας ήταν εκπληκτική».

Τάσος Καπετανάκος: «Ουτοπικό να δίνει η Αστυνομία που γνωρίζουμε εγγυήσεις για τελικό στη Νέα Φιλαδέλφεια» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X