Χάλαντ: «Είμαι ζόμπι, σοκάρονται όταν δεν σκοράρω»

UEFA: Κορυφαίος της σεζόν ο Χάαλαντ
Photo Credits: INTIME

Ο Έρλινγκ Χάλαντ αναφέρθηκε σε συνεντευξή του στην Telegraph στην απίστευτη σχέση που έχει αναπτύξει με τα αντίπαλα δίχτυα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Έρλινγκ Χάλαντ έχει ήδη 44 γκολ στην Premier League σε μόλις 42 συμμετοχές (1,05 γκολ ανά αγώνα) με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι από το καλοκαίρι του 2022 που μετακόμισε στο Έτιχαντ και μιλώντας στην Telegraph αναφέρθηκε στον Πεπ Γκουαρδιόλα, το Champions League και την αγάπη του για το σκοράρισμα.

Ο Νορβηγός σταρ, που στην πρώτη του χρονιά με τους Πολίτες πανηγύρισε το τρεμπλ, απέχει 216 γκολ για να σπάσει το ρεκόρ του Άλαν Σίρερ (σε 441 αγώνες).

«Πόσο διαρκεί το συμβόλαιό μου; Τρία χρόνια και 10 μήνες; Λοιπόν, υπάρχει ακόμη χρόνος να το κάνουμε, όχι;», είπε ο Νορβηγός επιθετικός και πρόσθεσε: «Αυτό είναι κάτι που δεν μπορείς να σκεφτείς. Πρέπει να σκεφτείς το επόμενο παιχνίδι, τη σεζόν και μετά έρχονται όλα αυτά. Αλλά αν θα είμαι ακόμα 15 χρόνια στην Αγγλία, τότε γιατί όχι; Θα δούμε.

Ο κόσμος πλέον σοκάρεται πιο πολύ όταν δεν σκοράρω, παρά όταν το κάνω. Ο τίτλος των νορβηγικά ΜΜΕ όταν δεν σκοράρω είναι: “Χωρίς γκολ”. Είναι καλό, δεν παραπονιέμαι καθόλου αλλά, επίσης, πήγα στη Σίτι για να σκοράρω. Οπότε, ήταν και λίγο αναμενόμενο, ίσως όχι τόσο πολλά, αλλά εξακολουθώ να είμαι αυτός που θα βάλει την μπάλα στα δίχτυα.

Είμαι ζόμπι. Στα παιχνίδια όταν δεν παίρνω την μπάλα ο κόσμος με κρίνει. Μπορώ να πέσω και να ακουμπήσω την μπάλα, αλλά απλώς περπατάω, στέκομαι εκεί, κάνω κινήσεις στον δικό μου κόσμο και είναι δύσκολο να το εξηγήσω. Βγαίνω από το σώμα μου και γίνομαι ζόμπι. Είναι σαν να κοιτάς τριγύρω, περιμένοντας την ευκαιρία. Και όταν έρθει η ευκαιρία ξέρω ότι πρέπει να είμαι έτοιμος.

Νιώθω ότι οι αντίπαλοι κάνουν περισσότερα πράγματα για να με σταματήσουν, βάζουν περισσότερους παίκτες πάνω μου, αλλά δεν με πειράζει. Είναι μεγαλύτερη πρόκληση κι αφού το κάνουν, σημαίνει ότι υπάρχει χώρος αλλού για τους συμπαίκτες μου. Τόσο απλό. Απλώς προσπαθώ να κάνω τη δουλειά μου και συνεχίζω να κάνω το ίδιο όπως έκανα την περασμένη σεζόν.

Ήρθα εδώ για να κερδίσω το Champions League. Το είπα. Τα καταφέραμε. Κατακτήσαμε το τρεμπλ. Νομίζω ότι άλλαξα λίγο τον τρόπο που παίζει η Σίτι.

Δεν είναι εύκολο να συνεργαστείς με τον Πεπ γιατί είναι τόσο απαιτητικός. Ήρθα εδώ με θετική νοοτροπία, με θετική ενέργεια για να βάλω το κερασάκι στην τούρτα για τη Μάντσεστερ Σίτι που ήταν τόσο κοντά στην κατάκτηση του Champions League εδώ και πολύ καιρό.

Είχαν κατακτήσει την Premier League στο παρελθόν, οπότε δεν χρειάστηκε να κάνω πολλά εκεί, αν και, τελικά, έκανα πολλά (36 γκολ). Ήρθα εδώ για να τους δώσω τη μικρή, επιπλέον ώθηση για να καταφέρουν να είμαι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο.

Κι υπήρχε μεγάλη πίεση. Ήρθα σε μια νέα χώρα, όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα πάνω μου και οι άνθρωποι έλεγαν “μπορεί να το κάνει τον πρώτο χρόνο;”, “Θέλει χρόνο” και τέτοια πράγματα, αλλά έδειξα ότι μπορούσα να μπω κατευθείαν και να παραδώσω και αυτό ακριβώς έκανα. Υπήρχε μεγάλη πίεση, αλλά μου αρέσει».

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X