Λειψία: Ανανέωσε με τον αρχηγό της Όρμπαν μέχρι το καλοκαίρι του 2027

Λειψία: Ανανέωσε με τον αρχηγό της Όρμπαν μέχρι το καλοκαίρι του 2027
Photo Credits: INTIME

Ανανέωσε με τη Λειψία ο Ορμπάν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ούγγρος διεθνής Βίλι Όρμπαν (30), αρχηγός και κεντρικός αμυντικός της Λειψίας ανανέωσε το συμβόλαιό του με το γερμανικό σύλλογο μέχρι το καλοκαίρι του 2027, ανακοίνωσε σήμερα η Λειψία στην ιστοσελίδα της.

Φτάνοντας από την Καϊζερσλάουτερν στη Λειψία το καλοκαίρι του 2015, ενώ ο σύλλογος έπαιζε ακόμα στη δεύτερη κατηγορία, ο Όρμπαν πρωτοστάτησε στην άνοδο στην Bundesliga του συλλόγου που ιδρύθηκε το 2009 και κατέκτησε το Κύπελλο Γερμανίας το 2022 και το 2023.

Αρχηγός της Λειψίας για τρεις σεζόν από το 2017 έως το 2020, ο Ούγγρος ανέκτησε το περιβραχιόνιο τον Οκτώβριο του 2022, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του τερματοφύλακα Πέτερ Γκουλάτσι.

Ο Όρμπαν εξακολουθεί να μην είναι διαθέσιμος για αρκετές εβδομάδες, αφού τραυματίστηκε με την εθνική Ουγγαρίας κόντρα στην Τσεχία (1-1), στο Puskas Arena της Βουδαπέστης, στα μέσα Σεπτεμβρίου σε φιλικό αγώνα.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X