Θετικός και στο δεύτερο τεστ για τεστοστερόνη ο Πογκμπά

Θετικός και στο δεύτερο τεστ για τεστοστερόνη ο Πογκμπά
Photo Credits: INTIME

Τα αποτελέσματα του τεστ έγιναν γνωστά πριν λίγη ώρα, με τον Γάλλο να βρίσκεται θετικός στην χρήση τεστοστερόνης άλλη μια φορά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η 2η θητεία του Πολ Πογκμπά στην Γιουβέντους κατέληξε εφιαλτική. Αρχικά, την περσινή σεζόν ήταν ο σοβαρός τραυματισμός στο γόνατο που το άφησε όλη την χρονιά εκτός δράσης και φέτος βρέθηκε θετικός σε αντί-ντόπινγκ τεστ για χρήση τεστοστερόνης.

Οι πρώτες εξετάσεις έλαβαν χώρα τέλη Αυγούστου σε ένα παιχνίδι της Μεγάλης Κυρίας με την Ουντινέζε, στο οποίο ο 30χρονος δεν αγωνίστηκε καν. Και πλέον με το δεύτερο τεστ επίσης θετικό, η υπόθεση περνάει στα χέρια του εθνικού δικαστηρίου Ιταλίας κατά του ντόπινγκ.

Άγνωστη μέχρι στιγμής παραμένει η στάση που θα κρατήσει η Γιουβέντους, αλλά όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ στην Ιταλία, θα λύσει το συμβόλαιο του Γάλλου μέσου, ο οποίος πιθανόν να τιμωρηθεί με μονοετή η διετή αποκλεισμό από τα γήπεδα.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X