Ληστές μπήκαν στο σπίτι του Ρανταμέλ Φαλκάο όταν αυτός έτρωγε με την οικογένεια του

Ξέρανε την Ατλέτικο ο Φαλκάο!
Photo Credits: INTIME

Τα αντικείμενα που έκλεψαν οι ληστές από το πολυτελές σπίτι του ποδοσφαιριστή της Ράγιο Βαγιεκάνο ξεπερνάνε τις 350.000 ευρώ.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ληστές εισέβαλαν στο πολυτελές σπίτι του Φαλκάο όσο αυτός απολάμβανε ένα οικογενειακό δείπνο με τα παιδιά του και την σύντροφο του, και έτσι οι ληστές βρήκαν τρόπο να μπουν στο σπίτι τους τις βραδινές ώρες του Σαββάτου (30-9-23)

Σύμφωνα με πληροφορίες η αξία των κλοπιμαίων ξεπερνάει τις 350.000 ευρώ. Μεταξύ των αντικειμένων που κλάπηκαν από το σπίτι του Φαλκάο υπήρχαν, επώνυμες τσάντες, ρολόγια και μερικά κοσμήματα.

Νωρίτερα την ίδια μέρα μάλιστα, ο 37χρονος ποδοσφαιριστής σκόραρε το γκολ της ισοφάρισης για την ομάδα του κόντρα στην Μαγιόρκα (2-2).

Ωστόσο, το συμβάν σημειώθηκε δέκα μέρες μετά την ληστεία στο σπίτι του Σέρχιο Ράμος, που πραγματοποιήθηκε όσο τα τέσσερα παιδιά του βρίσκονταν μέσα στο σπίτι.

Η αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνα και για τις δύο υποθέσεις, προκειμένου να εντοπίσει τους δράστες και να τους συλλάβει.

 

 

 

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X