«Πρέπει να σε θυμούνται για το ταλέντο σου, όχι για τα χρήματα που έβγαλες» είπε ο Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς αναφερόμενος σε αυτούς που πήγαν στην Σαουδική Αραβία

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς ποζάρει με τη φανέλα της ΑΕK (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

«Καρφιά» σε όσους εγκατέλειψαν τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και πήγαν στην Σαουδική Αραβία για να κλείσουν την καριέρα τους πέταξε ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Οι ποδοσφαιριστές πρέπει να αποσύρονται σε υψηλό επίπεδο ώστε ο κόσμος να τους θυμάται για το ταλέντο τους και όχι για το πόσα χρήματα πήραν» είπε ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς για τον Κριστιάνο Ρονάλντο και την μετακίνηση του στην Σαουδική Αραβία.

Ο 42χρονος Σουηδός κάθισε με τον Πιρς Μόργκαν στο Talk TV για να συζητήσουν μια σειρά από θέματα που αφορούν στο ποδόσφαιρο και αφού ξεκαθάρισε -σε μια από τις γνωστές του ατάκες- ότι όσοι βάζουν τα γκολ πάνω από το σεξ έχουν προβλήματα στο κρεβάτι, μοιράστηκε τις σκέψεις του για τη νέα τάση στο άθλημα, με τους παίκτες να επιλέγουν το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν εκείνος που ηγήθηκε της τάσης, με τους Καρίμ Μπενζεμά, Μαχρέζ, Τζόρνταν Χέντερσον και Νεϊμάρ, μεταξύ άλλων, να ακολουθούν.

Ο Σουηδός αποκάλυψε ότι είχε μια προσφορά από τη Σαουδική Αραβία, αλλά απέρριψε την απέρριψε και «έσφαξε με το βαμβάκι» τους παίκτες που άφησαν τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης για την Saudi Pro League.

«Είχα μια προσφορά και από την Κίνα. Είχα μια πρόταση και από τη Σαουδική Αραβία, αλλά η κατάσταση είναι η εξής: τι θέλεις; Τι στόχους έχεις; Είπα πριν ξεκινήσουμε, πως ορισμένοι παίκτες πρέπει να ολοκληρώσουν την καριέρα τους στη μεγάλη σκηνή γιατί αυτό είναι το υψηλό τέλος μιας καριέρας.

Πρέπει να σε θυμούνται για το ταλέντο σου, όχι για τα χρήματα που έβγαλες. Αυτό για το οποίο προπονούμαστε καθημερινά, αυτό για το οποίο μας αναγνωρίζουν, είναι το ταλέντο μας και αυτό θέλεις να να μείνουν στη μνήμη».

Ο πρώην διεθνής επιθετικός πρόσθεσε: «Λοιπόν, πιστεύω ότι ορισμένοι παίκτες που φτάνουν σε ένα συγκεκριμένο επίπεδο, πρέπει να σταματήσουν σε ένα συγκεκριμένο στάδιο, και αυτό είναι το μεγάλο στάδιο.

Δεν μπορείς να πας σε ένα χαμηλότερο και να τελειώσεις την καριέρα σου με διαφορετικό τρόπο. Αλλά κάποιοι παίκτες χρειάζονταν τις καταστάσεις όπου μπορείς να κερδίσεις πολλά χρήματα, επειδή θεώρησαν ότι δεν κέρδισαν αρκετά».

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X