Προχωράει για το πρόωρο «δέσιμο» του Χάαλαντ η Μάντσεστερ Σίτι

Προχωράει για το πρόωρο «δέσιμο» του Χάαλαντ η Μάντσεστερ Σίτι
Photo Credits: INTIME

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ παρουσιάζεται χαρούμενος στο «Etihad» και τη Μάντσεστερ Σίτι, η οποία σκοπεύει να τον επιβραβεύσει με νέο συμβόλαιο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Νέο συμβόλαιο ετοιμάζεται να προσφέρει τους επόμενους μήνες η Μάντσεστερ Σίτι στον Έρλινγκ Χάαλαντ.

Ο Νορβηγός στράικερ είχε υπογράψει πενταετές συμβόλαιο με τους «πολίτες», όταν αποκτήθηκε το περσινό καλοκαίρι από την Ντόρτμουντ, παρά το ενδιαφέρον από μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους, όπως η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μπαρτσελόνα.

Εκείνος επέλεξε να πάει στην Αγγλία, στην ομάδα που είχε αγωνιστεί και ο πατέρας του, και στην πρώτη του σεζόν στην «γαλάζια» πλευρά του Μάντσεστερ κατάφερε να είναι πρωταγωνιστής σε ένα ιστορικό τρεμπλ.

Οι ιθύνοντες του αγγλικού συλλόγου παρουσιάζονται απόλυτα ικανοποιημένοι με την προσφορά του διεθνούς επιθετικού και, σύμφωνα με τοπικά δημοσιεύματα, σύντομα θα κληθεί να υπογράψει πρόωρη επέκταση του συμβολαίου του που λήγει σε τρία χρόνια.

Στη Σίτι θέλουν να επιβραβεύσουν 23χρονο παίκτη για την προσφορά του, ενώ παράλληλα θα τον δεσμεύουν με ένα μεγαλύτερης χρονικής διάρκειας συμβόλαιο, βάζοντας «φρένο» και στο φημολογούμενο ενδιαφέρον από άλλους συλλόγους.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X