Copa Libertadores: Λύγισε στα πέναλτι την Παλμέιρας και έφυγε για τελικό η μυθική Μπόκα (VIDEO)

Copa Libertadores: Λύγισε στα πέναλτι την Παλμέιρας και έφυγε για τελικό η μυθική Μπόκα (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Η μυθική Μπόκα Τζούνιορς, μετράει εφτά κατακτήσεις του Copa Libertadores

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η κορυφαία ομάδα της Λατινικής Αμερικής μετά από έναν συγκλονιστικό ημιτελικό, έκλεισε θέση στον τελικό του Copa Libertadores επικρατώντας της Παλμέιρας με 2-4 στην διαδικασία των πέναλτι (1-1 κ.α.).

Η μυθική Μπόκα Τζούνιορς, μετράει εφτά κατακτήσεις του Copa Libertadores σε 12 -πλέον- παρουσίες στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Λατινικής Αμερικής, με τους Αργεντινούς να κλείνουν ραντεβού με την Φλουμινένσε στο Μαρακανά.

Στον πρώτο ημιτελικό με την Παλμέιρας, η Μπόκα έχασα ένα σωρό ευκαιρίες όμως το στείρο 0-0 άφησε ανοιχτούς λογαριασμούς για τη ρεβάνς στην Βραζιλίας, με τους «Σενέιζες» να κάνουν το ιδανικότερο ξεκίνημα, καθώς στο 23ο λεπτό ο Έντινσον Καβάνι εκμεταλλεύτηκε την εκπληκτική ασίστ του Μερεντιέλ και με προβολή διαμόρφωσε το 0-1.

Η Μπόκα έβγαλε «αναίμακτα» το ημίχρονο, όμως στο δεύτερο μέρος, η Παλμέιρας του Αμπέλ Φερέιρα ανέβασε την απόδοσή της και στο 68ο λεπτό, ο Μάρκο Ρόχο άφησε την Μπόκα με δέκα παίκτες αντικρίζοντας δεύτερη κίτρινη κάρτα, αλλάζοντας παράλληλα την αριθμητική ισορροπία.

Οι Βραζιλιάνοι έγιναν πιο επιθετικοί μετά την αποβολή του Ρόχο και στο 73′ ο Χοακίν Πικερές με τρομερό σουτ έξω από την περιοχή νίκησε τον Σέρχιο Ρομέρο φέρνοντας την αναμέτρηση στα ίσα, με το 1-1 να μένει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή της αναμέτρησης, με τις δύο ομάδες να οδηγούνται στα πέναλτι.

Η ψυχοφθόρος διαδικασία δεν ξεκίνησε καθόλου καλά για την Μπόκα, αφού ο Έντινσον Καβάνι ανέλαβε να εκτελέσει πρώτος, όμως είδε τον Γουέβερτον να αποκρούει την προσπάθειά του, όμως στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο Σέρχιο Ρομέρο, που απέκρουσε τα πέναλτι των Ραφαέλ Βέιγκα και Γκόμεζ.

Ακολούθησαν εύστοχες εκτελέσεις από Βάλντεζ, Βαλεντίνι και Φιγκάλ για την Μπόκα, με τους Κέβιν και Πικερές να απαντούν για την Παλμέιρας, έτσι ο αρχηγός της Μπόκα, Γκιγέρμο Γκονζάλες ανέλαβε την κρίσιμη εκτέλεση στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα και την Μπόκα στον τελικό του Copa Libertadores και το ραντεβού με την Φλουμινένσε.

 

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X