ΑΕΚ - Άγιαξ: Πολλά παράπονα από τους παίκτες της ΑΕΚ σε διαιτητή και 4ο στο ημίχρονο!

ΑΕΚ - Άγιαξ: Πολλά παράπονα από τους παίκτες της ΑΕΚ σε διαιτητή και 4ο στο ημίχρονο!
Photo Credits: INTIME

Στην ΑΕΚ είναι έξαλλοι με την διαιτησία του Σλοβένου Ματέι Γιούγκ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ είναι πίσω στο σκορ με 1-0 στο ημίχρονο από τον Άγιαξ, ωστόσο τα παράπονα από τη διαιτησία είναι πολλά!

Ο Ματέι Γιουγκ κάνιε τον δήθεν αυστηρό με «τυπικότητες» μέσα στο παιχνίδι, όμως τα λάθη του είναι πολλά καθώς σφυρίζει μόνο… Άγιαξ. Φυσικά και δεν υπάρχει πέναλτι στην φάση του Μπέργβαϊν με τον Ολλανδό να πέφτει μόνος του μπροστά από τον Πινέδα καθώς ο Μεξικανός ούτε τον βρίσκει με τα πόδια, ούτε τον σπρώχνει.

Σε αυτή τη φάση υπάρχουν πολλά παράπονα και από τον Ματίας Αλμέιδα ο οποίος φώναζε στον τέταρτο πως η φάση ξεκινά από φάουλ πάνω στον Έκι Πόνσε. Μάλιστα στο πέναλτι πήγε σε έναν-έναν παίκτη της ΑΕΚ για να του πει να μην μπει μέσα στην περιοχή, ενώ έδινε επί ώρα οδηγίες σε τερματοφύλακα και εκτελεστή εξαντλώντας τις τυπικότητες.

Παράλληλα, σε όλες τις φάσεις που επιθετικός του Άγιαξ τραβά τους αμυντικούς της Ένωσης ο Σλοβένος κλείνει τα μάτια. Γενικότερα, τα παράπονα είναι πολλά.

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X