Νέο "όχι" του Βασιλείου στον Λεβαδειακό

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

vasileiou1Αρνητικά απάντησε ο Στέλιος Βασιλείου στη νέα πρόταση που του έκανε ο Λεβαδειακός για διετή επέκταση του συμβολαίου του που λήγει τον Δεκέμβριο του 2014.

Εδώ και μήνες το enwsi.gr σας έχει ενημερώσει σχετικά με το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον ποδοσφαιριστή των Βοιωτών και για την απόφασή του να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του, παρά τις αντίθετες πληροφορίες που υπήρχαν. Ο ίδιος ο Έλληνας επιθετικός δεν κρύβει ότι επιθυμεί να φορέσει τη φανέλα του δικεφάλου, ακόμα και στη Football league, αλλά προς το παρών δεν έχει πάρει επίσημο χαρακτήρα το ενδιαφέρον της Ένωσης. Τις τελευταίες ώρες υπήρξε νέα προσπάθεια απ’ την πλευρά του Λεβαδειακού να κρατήσει τον ποδοσφαιριστή στο ρόστερ του και μετά το τέλος του συμβολαίου του, αλλά βρήκε ξανά σε “πόρτα”.

Μετά την απόρριψη της νέας πρότασης η ομάδα της Βοιωτίας θα επιχειρήσει να παραχωρήσει τον 22χρονο επιθετικό, ώστε να έχει οικονομικό όφελος αφού από την 1η Ιουλίου ο παίκτης θα μπορεί να συμφωνήσει με άλλη ομάδα χωρίς να πάρει χρήματα ο Λεβαδειακός.

ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΑΪΤΖΑΚΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X