Βαλένθια σε Βινίσιους: «Ο ρατσισμός δεν μπορεί να καταπολεμηθεί με πλάνες ή αβάσιμα ψέματα»

Βαλένθια σε Βινίσιους: «Ο ρατσισμός δεν μπορεί να καταπολεμηθεί με πλάνες ή αβάσιμα ψέματα»
Photo Credits: INTIME

Η Βαλένθια κάλεσε τον Βινίσιους να αναθεωρήσει ΤΙς πληροφορίες που δημοσιεύτηκαν σύμφωνα με τις οποίες χαρακτήρισε ρατσιστές τους οπαδούς του συλλόγου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

 

Το δικαστήριο της Μαδρίτης επισκέφτηκε σήμερα (05/10) το πρωί ο Βινίσιους Τζούνιορ, προκειμένου να καταθέσει για την υπόθεση των ρατσιστικών συνθημάτων και των ιαχών πιθήκου που ακούστηκαν κατά του από μικρή μερίδα οπαδών της Βαλένθιας, στο παιχνίδι Ρεάλ – Βαλένθια στο “Μεστάγια’ τον περασμένο Μάιο.

Μέσω της ανακοίνωσης η διοίκηση της Βαλένθια εκφράζει έκπληξη και αγανάκτηση, σχετικά με τις πληροφορίες που έχουν δημοσιευτεί, με βάση τις οποίες στην κατάθεσή του ο Βραζιλιάνος εξτρέμ εκφράζει την άποψη ότι όλο το γήπεδο του επιτέθηκε ρατσιστικά, χαρακτηρίζοντας παράλληλα ρατσιστές τους οπαδούς των “Νυχτερίδων”.

“Ο Σύλλογος έχει πλήρη επίγνωση της σοβαρότητας του θέματος. Ο ρατσισμός δεν έχει θέση στο ποδόσφαιρο ή στην κοινωνία, αλλά δεν μπορεί να καταπολεμηθεί με πλάνες ή αβάσιμα ψέματα. Αυτό το θέμα απαιτεί τη συμμετοχή όλων και η Valencia CF κατανοεί ότι πρέπει να είμαστε σχολαστικά ακριβείς και υπεύθυνοι σε αυτού του είδους τις εκδηλώσεις”, αναφέρει συγκεκριμένα, ζητώντας από τον Βινίσιους να διορθώσει δημόσια την υποτιθέμενη δήλωσή του.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X