Αντίπαλοι ΑΕΚ: «Δεν θα έλεγα ότι ο Γκατούζο είναι φίλος μου», δηλώνει ο Ντε Τσέρμπι

Αντίπαλοι ΑΕΚ:  «Δεν θα έλεγα ότι ο Γκατούζο είναι φίλος μου», δηλώνει ο Ντε Τσέρμπι
Photo Credits: INTIME

Τρομερή δήλωση του τεχνικού της Μπράιτον πριν την αναμέτρηση με τη Μαρσέιγ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπράιτον και Μαρσέιγ αναμετρώνται σήμερα (05/10) στο Βελοντρόμ στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League, με τον Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι να θυμάται μια στιγμή έντασης μεταξύ αυτού και του νέου προπονητή της Μαρσέιγ, Τζενάρο Γκατούζο, μην μπορώντας να αντισταθεί στον πειρασμό να σχολιάσει το περιστατικό.

Το εν λόγω περιστατικό χρονολογείται πίσω στο 2016, όταν αμφότεροι προπονούσαν ομάδες της Serie C, με τις Φότζα (Ντε Τσέρμπι) και Πίζα (Γκατούζο) να διασταυρώνουν τα ξίφη τους στον τελικό των Playoffs. Ο νυν τεχνικός της Μαρσέιγ χτυπήθηκε από αντικείμενο που πέταξαν οπαδοί της Φότζα, μια πράξη που έφερε τη λογομαχία μεταξύ των δύο εντός γηπέδου, καθώς ο προπονητής της Μπράιτον θεώρησε ότι ο πρώην παίκτης της Μίλαν προκάλεσε την ένταση για να σπαταλήσει χρόνο από το παιχνίδι.

“Δεν ήταν τίποτα”, απάντησε αρχικώς ο Ντε Τζέρμπι σε σχετική ερώτηση που του τέθηκε στη συνέντευξη Τύπου πριν το ματς, συμπληρώνοντας: “Έχουμε και οι δύο πάθος, ζούμε αυτή τη δουλειά με τον χαρακτήρα μας. Τον σέβομαι πολύ, αν και δεν θα έλεγα ότι είναι φίλος μου. Δούλεψε επίσης πολύ καλά στην Πίζα, το Μιλάνο και τη Νάπολη. Είμαστε πολύ κοντά όσον αφορά τον χαρακτήρα και το πάθος. Αλλά νομίζω ότι αύριο θα είναι καλύτερα από το 2016”.

Σταμάτης Βούλγαρης: Για την ΑΕΚ δεν άλλαξε τίποτα
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X