Φαν Βέερτ: «Δύσκολο το ματς για τον Άγιαξ με την ΑΕΚ – Πονάει που δεν μπορώ να παίξω»

Φαν Βέερτ: «Δύσκολο το ματς για τον Άγιαξ με την ΑΕΚ – Πονάει που δεν μπορώ να παίξω»
Photo Credits: INTIME

Ο Τομ Φαν Βέερτ μίλησε στην Ολλανδία για το αποψινό παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Άγιαξ, αλλά και τη δική του απουσία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει απόψε τον Άγιαξ και ο Τομ Φαν Βέερτ, ο οποίος δεν θα αγωνιστεί γιατί δεν βρίσκεται στην ευρωπαϊκή λίστα της Ένωσης, προειδοποιεί τους Ολλανδούς για ένα σκληρό παιχνίδι στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο 33χρονος επιθετικός μίλησε στην ιστοσελίδα nu.nl για το αποψινό παιχνίδι, με τον ίδιο να παραδέχεται ότι πιο νέος υποστήριζε τον «Αίαντα». Γι’ αυτό θα ήθελε να έχει δικαίωμα να αγωνιστεί απόψε.

«Πονάει λίγο παραπάνω», παραδέχτηκε ο Φαν Βέερτ για το γεγονός ότι δεν βρίσκεται στην ευρωπαϊκή λίστα της ΑΕΚ.

«Κατάγομαι από το Βόρειο Μπράμπαντ, αλλά πάντα είχα κάτι με τον Άγιαξ. Πράγματα της ομάδας βρίσκονταν στο δωμάτιό μου και είχα κι ένα κάλυμμα Άγιαξ στο κρεβάτι μου. Πήγαινα συχνά στο γήπεδο για τα παιχνίδια. Ήμουν ένας κανονικός οπαδός. Αργότερα τα αισθήματά του για τον Άγιαξ μειώθηκαν», συμπλήρωσε.

Για την καριέρα του στην Ολλανδία και το γεγονός ότι τώρα στην Ελλάδα έφτασε να παίζει σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις, είπε: «Αναδείχτηκα πρώτος σκόρερ στο ελληνικό πρωτάθλημα με 17 γκολ. Τότε σκέφτηκα, ίσως αποτελέσει σκαλοπάτι. Υπήρξε ενδιαφέρον από τη Ρωσία, αλλά για λόγους αρχής δεν ήθελα να πάω εκεί. Οταν ήρθε η πρόταση της ΑΕΚ, δεν χρειάστηκε να το σκεφτώ πολύ».

Για την νίκη της ΑΕΚ στο Μπράιτον που έκανε εντύπωση στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League, ο Φαν Βέερτ παραδέχτηκε ότι χρειάστηκε και η τύχη: «Νικήσαμε αν και δεν το δείχναμε τότε ότι μπορούσαμε. Τώρα βρισκόμαστε σε καλύτερη κατάσταση. Νομίζω ότι αν είχαμε την περσινή απόδοση τις πρώτες εβδομάδες, θα μπορούσαμε να νικήσουμε την Αντβέρπ και να μπούμε στους ομίλους του Champions League».

Η Ανάλυση του ΠΑΟΚ - ΑΕΚ από τον Άκη Ζήκο | AEK After 29/04/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X