Τι παίζουμε σήμερα – Προγνωστικά Κόνφερενς Λιγκ (5/10)

Τι παίζουμε σήμερα – Προγνωστικά Κόνφερενς Λιγκ (5/10)

Η 2η αγωνιστική του Κόνφερενς Λιγκ βρίσκει τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται στην Τούμπα την Άιντραχτ στο πιο δύσκολο παιχνίδι του στον όμιλο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

1ος Ομιλος

Προγνωστικά Κλάκσβικ – Λιλ                          19:45

Στα Φερόε η Κλάκσβικ κυριαρχεί. Νίκησε 5-0 την ΙΦ. Εχει χάσει μόνο έναν αγώνα στο πρωτάθλημα όλη τη σεζόν και είναι η πρώτη ομάδα των Φερόε που αγωνίζεται ποτέ στη φάση των ομίλων μιας διασυλλογικής διοργάνωσης της UEFA. Εχασε 2-1 στην Μπρατισλάβα από τη Σλόβαν στην πρεμιέρα.
Στο πιο πρόσφατο ματς της η Λιλ έκανε διπλό (2-0) στη Χάβρη για τη γαλλική Ligue 1. Ετσι επέστρεψε στις νίκες και συνέχισε την πορεία της με γκολ σε κάθε αγώνα μέχρι στιγμής αυτή τη σεζόν. Στην πρεμιέρα νίκησε άνετα 2-0 την Ολίμπια Λιουμπλιάνα

Προγνωστικό στοιχήματος: Η Κλάκσβικ θα της βάλει δύσκολα, αλλά η Λιλ θα περάσει με διπλό από τη Νήσια Φερόε.

Προγνωστικά Ολύμπια Λ. – Σλόβαν Μπρατ.    19:45

Η Ολύμπια δεν είχε πρόβλημα να νικήσει εκτός έδρας 2-0 την Ρόγκασκα για την Prva Liga της Σλοβενίας όπου θέλει να κατακτήσει τον 4ο της τίτλο. Στην πρώτη αγωνιστική έχασε φυσιολογικά με 2-0 από τη Λιλ στη Γαλλία. Η Σλόβαν Μπρατισλάβας νίκησε εκτός έδρας 3-0 τη Ζλατέ Μόραβτσε για την First League της Σλοβακίας. Στον πρώτο αγώνα του γκρουπ με ανατροπή νίκησε 2-1 εντός την Κλάκσβικ.

2ος Ομιλος

Προγνωστικά Μπρεϊνταμπλικ – Ζόρια             19:45

Η Μπρεϊνταμπλικ έχασε 4-3 εκτός από την KR Reykjavík  για την ισλανδική Πρέμιερ Λιγκ. Δεν είναι σε καλή φόρμα αφού έχει κερδίσει μόνο δύο από τα δέκα τελευταία παιχνίδια της λίγκας. Πάλεψε στην πρεμιέρα αλλά έχασε 3-2 από την Μακάμπι στο Τελ Αβίβ. Η Ζόρια έμεινε στο 0-0 με την Τσερνομόρετς για το πρωτάθλημα Ουκρανίας. Εχει ένα δύσκολο ξεκίνημα στη νέα σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ της Ουκρανίας, καταφέρνοντας μόνο μία νίκη σε οκτώ αγώνες μέχρι στιγμής. Εμεινε στο εντός 1-1 με την Γκενκ στην 1η αγωνιστική του ομίλου.

Προγνωστικό στοιχήματος: Παιχνίδι για πολλά γκολ. Με βάση το αμφίσκορο στην Ισλανδία.

Προγνωστικά Γάνδη – Μακάμπι Τελ Αβίβ        19:45

Η Γάνδη είναι αήττητη στο πρωτάθλημα, η μοναδική της ήττα σε 16 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις μέχρι στιγμής αυτή τη σεζόν, στον δεύτερο αγώνα της στον τρίτο προκριματικό γύρο κόντρα από την Πόγκον. Πήρε 1-1 από την Μόλενμπεκ στο τελευταίο ματς του βέλγικου πρωταθλήματος. Πήρε επίσης 1-1 από τη Ζόρια έκτος έδρας στην πρεμιέρα.Η Μακάμπι Τελ Αβίβ λύγισε δύσκολα 2-0 την Χάποελ Πετάχ Τίκβα για την Premier League του Ισραήλ. Εκανε ένα αήττητο ξεκίνημα στη σεζόν και κράτησε έξι φορές ανέπαφη εστία στα 14 ματς της σε όλες τις διοργανώσεις. Νίκησε 3-2 δύσκολα την Μπρέινταμπλικ στο πρώτο ματς.

Προγνωστικό στοιχήματος: Οριακά μπορεί να πάρει το ματς η Γάνδη. Ασος με DNB.

3ος Ομιλος

Αστάνα – Βικτόρια Πλζεν           17:30

Προέρχεται από ήττα  2-0 εκτός με την Ακτόμπε στο Καζακστάν. Οι ελπίδες της Αστάνα να κατακτήσει τον όγδοο τίτλο της Πρέμιερ Λιγκ Καζακστάν μέσα σε δέκα χρόνια καταστράφηκαν με την ήττα από την Ακτόμπε. Ήταν μόλις η δεύτερη φορά που απέτυχαν να σκοράρουν στα τελευταία 11 παιχνίδια τους σε όλες τις διοργανώσεις. Εχασε με το βαρύ 5-1 από την Ντιναμό στο Ζάγκρεμπ στην πρεμιέρα του 3ου ομίλου.  Η Πλζεν ηττήθηκε 2-1 από τη Σπάρτα για το πρωτάθλημα χάνοντας το πρώτο της παιχνίδι σε όλες τις διοργανώσεις από την έναρξη της νέας σεζόν στην Τσεχία τερματίζοντας ένα σερί 12 διαδοχικών νικών σε όλες τις διοργανώσεις. Στην πρεμιέρα νίκησε 1-0 την Μπαλκάνι εντός έδρας.

Προγνωστικό στοιχήματος: Η Πλζεν μπορεί να περάσει με νίκη από το Καζακστάν.

Διαβάστε περισσότερα

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X