Τι παίζουμε σήμερα - Προγνωστικά Europa League (5/10)

Τι παίζουμε σήμερα - Προγνωστικά Europa League (5/10)

Η 2η αγωνιστική του Europa League ξεχωρίζει στο σημερινό κουπόνι του στοιχήματος. Διαβάστε τα τελευταία νέα και δείτε τα προγνωστικά σε όλα τα σημερινά ματς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση έχει αναβαθμιστεί και αυτό φαίνεται από τα ονόματα τα οποία συμμετέχουν σε αυτήν. Το Γιουρόπα Λιγκ αποδείχθηκε και στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων, μια διοργάνωση, η οποία θα χαρίσει πολλές συγκινήσεις φέτος στους ποδοσφαιρόφιλους και ακόμη περισσότερες στους παίκτες του στοιχήματος. Η εξαιρετική μάλιστα εικόνα των ελληνικών ομάδων με απολογισμό τρεις νίκες και μια ήττα, εκτόξευσε ακόμη περισσότερο το ενδιαφέρον στις Πέμπτες. Παρακάτω θα διαβάσετε όλα τα τελευταία νέα και τα προγνωστικά Γιουρόπα Λιγκ για την αποψινή βραδιά.

Προγνωστικά Φράιμπουργκ – Γουέστ Χαμ 19:45

Μεγάλο διπλό μέσα στο Καραϊσκάσκη (2-3) επί του Ολυμπιακού. Μπήκε σε θέση οδηγού στη μάχη της πρόκρισης στην επόμενη φάση του UEL, ενώ η λογική λέει πως εξασφάλισε και τη συνέχεια της στην Ευρώπη. Τρία σερί αήττητη εντός και εκτός Γερμανίας. Ζορίστηκε, αλλά τα κατάφερε κόντρα στην Μπάτσκα Τόπολα η Γουέστ Χαμ (3-1) με ανατροπή. Μετά τις 2 ήττες στην Πρέμιερ από Σίτι και Λίβερπουλ επέστρεψε στα τρίποντα με Σέφιλντ (2-0).
Προγνωστικό στοιχήματος: Περίεργο ματς… Λογικό το σετ. Δεν θα πάμε σε τελικό σημείο. Προτιμότερο να ασχοληθούμε με το G/G έστω και σ’ αυτές τις αποδόσεις.

Προγνωστικά Μπάτσκα Τόπολα – Ολυμπιακός 19:45

Το πάλεψε η Μπάτσκα με τη Γουέστ Χαμ (3-1), αλλά έχασε στο Λονδίνο με ανατροπή. Γκέλα στο πρωτάθλημα Σερβίας με την Μλάντοστ (1-1) με γκολ στα χασομέρια. Έτσι έπεσε στη 2η θέση και στο -2 από την Παρτιζάν. Σε πολύ καλή κατάσταση ο Ολυμπιακός. Τρεις σερί νίκες στο πρωτάθλημα μετά την ήττα της πρεμιέρας από τη Φράιμπουργκ μέσα στον Πειραιά (2-3). Οριακό το ματς για τους «ερυθρόλευκους». Θέλουν μόνο νίκη για να ελπίζουν σε ευρωπαϊκή πρόκριση.
Προγνωστικό στοιχήματος: Νίκη και μόνο νίκη θέλει ο Ολυμπιακός. Το 2 του 1.60 μας ικανοποιεί και θα το πικάρουμε…

Προγνωστικά Μαρσέιγ – Μπράιτον 19:45

Δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι. Άλλαξε προπονητή με τον Γκατούζο να διαδέχεται τον Μαρθελίνο. Χωρίς νίκη από τις 26/8. Πέντε ματς δηλαδή εντός και εκτός συνόρων. Πήρε το Χ στο Άμστερνταμ απο τον Άγιαξ, αν και βρέθηκε να χάνει με 2-0 στο 20′. Ισοφάρισε στο 38′. Δέχθηκε το 3-2 στο 52′ και έσωσε τον βαθμό στο 78′. Μία νίκη στο τελευταίο καρέ αγώνων. Ήττα-σκ στην πρεμιέρα της στην Ευρώπη με 2-3 από την ΑΕΚ και βαρύ 6-1 στην Πρέμιερ από τη Βίλα.
Προγνωστικό στοιχήματος: Η φανέλα μας λέει να πάμε με τον 1. Η εικόνα των δύο ομάδων μας πείθει, από την άλλη, να κοιτάξουμε προς το G/G μαζί με το Over 2,5 για να μεγαλώσουμε την απόδοση.

Προγνωστικά ΑΕΚ – Άγιαξ 19:45

Τρέλανε την Ευρώπη η ΑΕΚ με το 2-3 μέσα στο Μπράιτον. Μετά τις 3 σερί νίκες σε πρωτάθλημα και Ευρώπη, έχασε τη Δευτέρα με κακή εμφάνιση στην Κρήτη με 2-0 από τον ΟΦΗ. Μεγάλη η αντιπαλότητα με τον Άγιαξ μετά τα όσα είχαν γίνει και προ 5ετίας στο Τσου Λου. Ψάχνεται ο Άγιαξ που δεν έχει νίκη στα τελευταία 5 ματς. Ξεκίνησε στραβά στον όμιλο με 3-3 κόντρα στη Μαρσέιγ. Μπαράζ αποχωρήσεων στην ομάδα και πρόσληψη Φαν Χάαλ. Αβέβαιο το μέλλον του κόουτς, Στέιν. Οριακό το ματς και για τις δύο ομάδες.
Προγνωστικό στοιχήματος: Ο Άγιαξ είναι το φαβορί. Δεν τρέφουμε αυταπάτες. Ωστόσο η ΑΕΚ μπορεί να βρει γκολ. Πάμε, λοιπόν, με το Over 2,5 για αρχή…

Προγνωστικά Μπέτις – Σπάρτα Πράγας 19:45

Ξεκίνησε με ήττα στο εκτός με τη Ρέιντζερς. Έτσι ξέρει πως απόψε θέλει μόνο νίκη για την δυάδα. Προέρχεται από μεγάλη νίκη στην Πριμέρα Ντιβισιόν με το άνετο 3-0 επί της Βαλένθια. Καλό ξεκίνημα από τη Σπάρτα. Ζορίστηκε, αλλά τα κατάφερε κόντρα στον Άρη Λεμεσού με ανατροπή. Βρέθηκε να χάνει στο 11′, αλλά στο 25′ το είχε γυρίσει. Στο 67′ έφθασε στο 3-1 και δέχθηκε το 2ο γκολ στο τέλος. Αήττητη σε 10 αγωνιστικές στην Τσεχία. Πήρε το ντέρμπι με την Πλζεν με 2-1.
Προγνωστικό στοιχήματος: Φαβορί η Μπέτις λόγω έδρας. Αλλά η Σπάρτα είναι πολύ επικίνδυνη στα εκτός. Δεν μας ικανοποιεί ο 1. Προτιμότερο το combo 1X και G/G.

Προγνωστικά Άρης Λεμεσού – Ρέιντζερς 19:45

Το πάλεψε ο Άρης Λεμεσού στην Πράγα, αλλά έχασε με 3-2 από τη Σπάρτα, αν και προηγήθηκε στο 11′. Έτσι αισίως μετρά καρέ αγώνων χωρίς νίκη σε 4 ματς σε πρωτάθλημα και Ευρώπη. Ξεκίνησε με το δεξί στον όμιλο. Επικράτησε με 1-0 της Μπέτις και δείχνει ικανή για την πρόκριση. Η Ρέιντζερς απέλυσε τον Μάικλ Μπιλ μετά την ήττα από την ευρωπαϊκή αντίπαλο του ΠΑΟΚ, Αμπερντίν (1-3) και πλέον βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή.
Προγνωστικό στοιχήματος: Το σετ δείχνει φαβορί τη Ρέιντζερς. Αλλά εμείς λέμε πως με την κατάσταση που επικρατεί στη φιλοξενούμενη, να την κοντράρουμε με τον 1Χ της διπλής ευκαιρίας σε αποδόσεις σχεδόν διπλασιασμού στα προγνωστικά Γιουρόπα Λιγκ.

Προγνωστικά Σπόρτινγκ Λισ. – Αταλάντα 19:45

Πολύ καλό ξεκίνημα στη σεζόν για τη γηπεδούχο. Αήττητη σε οκτώ ματς στην Πορτογαλία και στην Ευρώπη. Ξεκίνησε με 2 στο UEL επικρατώντας με 2-1 εκτός της Στουρμ. Τρεις σερί νίκες και κορυφή στην Πορτογαλία. Νίκησε με 3-2 εκτός τη Φαρένσε ε γκολ-πέναλτι στο 90′. Η Αταλάντα επιβεβαίωσε τα προγνωστικά. Νίκησε με 2-0 τη Ράκοφ στην πρεμιέρα. Καλούτσικο ξεκίνημα στην Serie A. Μπορούσε τη νίκη στο εντός με τη Γιουβέντους (0-0).
Προγνωστικό στοιχήματος: Θα πέσουν κορμιά σ’ αυτό το ματς. Φαβορί στα μάτια μας η Σπόρτινγκ. Από την άλλη η Ατλάντα μπορεί να βρει γκολ. Πάμε με το αμφίτερμα σε αποδόσεις άνω του 1.60.

Προγνωστικά Ράκοβ – Στουρμ 19:45

Άντεξε για ένα ημίχρονο στο Μπέργκαμο. Έχασε με 2-0 στην Αταλάντα. Αρκετές μεταπτώσεις στην απόδοσή της τελευταία. Νίκησε με 3-0 τη Ραντόμιακ και ξεπέρασε το σοκ του 4-1 από τη Λεχ Πόζναν. Αυτοκτόνησε στην πρεμιέρα η Στουρμ. Κέρδιζε με 1-0 μέχρι το 76′ τη Σπόρτινγκ και έχασε με 2-1. Νίκησε στο αυστριακό πρωτάθλημα τη Βάτενς και παραμένει στο -1 από τη Σάλτσμπουργκ.
Προγνωστικό στοιχήματος: Η Στουρμ μπορεί να κάνει το 2 στην Πολωνία. Η Ράκοφ είναι ευάλωτη αμυντικά και οι Αυστριακοί το ΄χουν στο τρανζίσιον. Κοιτάμε προς το 2 DNB για τα προγνωστικά Γιουρόπα Λιγκ.

Προγνωστικά Λίβερπουλ – Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ 22:00

Νίκη με ανατροπή στην πρεμιέρα επί της Λίντσερ με 3-1 εκτός. Η Λίβερπουλ προσπαθεί να συνέλθει από τη μεγάλη αδικία στο πρωτάθλημα με την Τότεναμ (2-1), όπου την «έσφαξε» ο VAR. Μετρά 7-1-1 σε πρωτάθλημα και Ευρώπη. Έμεινε στο 1-1 στην πρεμιέρα με την Τουλούζ ισοφαρίζοντας στο β’. Μετρά 3 σερί νίκες στο Βέλγιο με αποτέλεσμα να είναι στην κορυφή μαζί με την Γκενκ και στο +1 από την Άντερλεχτ.
Προγνωστικό στοιχήματος: Ξεκάθαρο φαβορί η Λίβερπουλ. Θα περιμένουμε, όμως, το live για να ασχοληθούμε με τα γκολ.

Προγνωστικά Τουλούζ – Λίντσερ 22:00

Η Τουλούζ πήρε τον βαθμό στο Βέλγιο από την Ουνιόν (1-1) και ξέρει πως με νίκη απόψε ελπίζει βάσιμα σε πρόκριση. Στο γαλλικό πρωτάθλημα με καλή απόδοση νίκησε με 3-0 εντός τη Μετς. Δεν είναι στα καλύτερα της η Λίντσερ. Έχασε στην πρεμιέρα με 3-1 από τη Λίβερπουλ εντός, αν και προηγήθηκε. Στο -7 στην Αυστρία από την κορυφή, έχασε με 2-1 εκτός από τη Βόλφσμπεργκερ.
Προγνωστικό στοιχήματος: Ξεκάθαρο φαβορί οι Γάλλοι. Η Τουλούζ εφόσον είναι σοβαρή και πειθαρχημένη, μπορεί να πάρει το ματς. Ο άσος πληρώνει…

Προγνωστικά Βιγιαρεάλ – Ρεν 22:00

Διαβάστε περισσότερα

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X