Ενθουσιασμένος ο Τσουμάγκας

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

tsoumagasΙκανοποιημένος που επέστρεψε στο γήπεδο μετά την επέμβαση στους κοιλιακούς που είχε κάνει τον περασμένο Νοέμβρη εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Τάσος Τσουμάγκας.

Μιλώντας στη Nova τόνισε για την επιστροφή του: «Κάθε παίκτης που είναι τραυματίας ανυπομονεί να έρθει η στιγμή που θα ξαναπατήσει το χορτάρι. Πέρασε καιρός, αλλά είμαι καλά και αυτό είναι που μετράει. Σίγουρα όταν μένεις ένα τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός υπάρχει και το στάδιο της προσαρμογής. Σε αυτό βρίσκομαι. Δεν είμαι ακόμη απόλυτα έτοιμος, όμως πιστεύω ότι θα είμαι σύντομα. Ήταν δύσκολο. Για κάθε τραυματία ποδοσφαιριστή ο χρόνος περνά πολύ πιο δύσκολα» και πρόσθεσε σχετικά με το χθεσινό ματς:

“Είναι μέχρι να καταλάβουμε το παιχνίδι του αντιπάλου, γιατί όλες οι ομάδες παίζουν κλειστά και ψάχνουμε να βρούμε τους χώρους. Πιστεύω ότι αυτό γίνεται πιο εύκολο στο δεύτερο ημίχρονο όταν έρχεται η κόπωση της αντίπαλης ομάδας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X