Champions League: Νίκες με ανατροπή για Ατλέτικο και Σαχτάρ επί Φέγενορντ και Αντβέρπ

Champions League: Νίκες με ανατροπή για Ατλέτικο και Σαχτάρ επί Φέγενορντ και Αντβέρπ
Photo Credits: INTIME

Σπουδαίο πρώτο... πιάτο στο Champions League με Ατλέτικο και Σαχτάρ να παίρνουν νίκες με ανατροπή επί των Φέγενορντ και Αντβέρπ αντίστοιχα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σπουδαίο πρώτο… πιάτο στο Champions League με Ατλέτικο και Σαχτάρ να παίρνουν νίκες με ανατροπή επί των Φέγενορντ και Αντβέρπ αντίστοιχα σε ματς , όπου έγιναν τα πάντα.

Η Φέγενορντ κοίταξε στα μάτια την Ατλέτικο στη Μαδρίτη, αλλά οι «ροχιμπλάνκος», χαμογέλασαν τελευταίοι, επικρατώντας 3-2 με ανατροπή. Η Αντβέρπ αιφνιδίασε την Σαχτάρ Ντόνετσκ, αφού προηγήθηκε με 2-0 στο 33’, αλλά οι Ουκρανοί με αντεπίθεση διαρκείας στο δεύτερο μέρος πήραν τεράστια νίκη (2-3). Χαμένο πέναλτι οι Βέλγοι στο 90’+7′.

Η εμπειρία της Ατλέτικο

Για όσους δεν το ξέρουν, η Φέγενορντ είναι φέτος η ομάδα με την πιο παραγωγική επίθεση σκοράρει 3,7 γκολ ανά παιχνίδι. Οι Ολλανδοί έκαναν καλά την δουλειά τους, έφτιαξαν αμέτρητες φάσεις, σκόραραν δύο φορές, αλλά η κλάση του Γιαν Όμπλακ και του Άλβαρο Μοράτα έκαναν την διαφορά.

Η ομάδα του Ρότερνταμ προηγήθηκε δύο φορές, όμως η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε βρήκε τον τρόπο να πάρει την νίκη (3-2) και να βρεθεί στην κορυφή του ομίλου.

Μία τρίσποντη καραμπόλα μετά από χαμένο τετ-α-τετ του Ουέντα έφερε το πολύ γρήγορο 0-1 με αυτογκόλ του Ερμόσο (7’), όμως η απάντηση ήταν άμεση με τον Μοράτα να ισοφαρίζει άμεσα (12’) σε μία φάση που ο βοηθός λανθασμένα είχε υποδείξει οφσάιντ.

Οι Ολλανδοί που στέκονταν καλύτερα στο γήπεδο, βρήκαν νέο προβάδισμα από στατική φάση και διπλή προσπάθεια του Χάντσκο (34’), όμως στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, μετά από φάση διαρκείας, ένα ευφυές γυριστό του Γκριεζμάν έφερε και πάλι ισορροπία.

Σχεδόν με την σέντρα της επανάληψης, ο Μοράτα με προβολή μετά από τέλεια σέντρα του Μολίνα έκανε το 3-2 (47’) και κάπου εκεί ξεκίνησε η… κατηφόρα.

Η ομάδα του Άρνε Σλοτ έπαιξε την Ατλέτικο σαν την γάτα με το ποντίκι, αλλά πότε οι επεμβάσεις του Όμπλακ και πότε η αστοχία του Παϊσάο και του Μίντεχ κράτησαν το πολύτιμο 3-2 για την Ατλέτικο, απέναντι σε μία πολύ εντυπωσιακή Φέγενορντ, που με ανάλογες εμφανίσεις δικαιούται να ελπίζει σε πρόκριση.

Μεγάλο διπλό η Σαχτάρ

Η πρωταθλήτρια Βελγίου βρέθηκε για πρώτη φορά στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Στο πρώτο της εντός έδρας ματς στο θεσμό η ομάδα του Βαν Μπόμελ ξεκίνησε ιδανικά αφού μόλις στο 3ο λεπτό έκανε το 1-0 με τον Μούτζα. Μάλιστα οι γηπεδούχοι είχαν και δύο στιγμές με τον σκόρερ στο 7ο λεπτό αλλά και δοκάρι του Γιάνσεν στο 15’.

Οι Βέλγοι μάλιστα πέτυχαν και δεύτερο γκολ πριν το τέλος του ημιχρόνου με τον Μπουλικβίσα να νικάει τον Ρίζνικ για το 2-0, με την ομάδα από την Αντβέρσα να πηγαίνει με μεγάλο προβάδισμα στα αποδυτήρια.

Όμως στην επανάληψη όλα άλλαξαν. Οι Ουκρανοί μπήκαν πολύ δυνατά και μόλις στο 48ο λεπτό μείωσαν σε 2-1 με τον Σίκαν και κάπου εκεί η Αντβέρπ… έχασε το μυαλό της. Δεν μπορούσε να κρατήσει μπάλα και να κάνει ευκαιρίες, με αποτέλεσμα η Σαχτάρ να ισοφαρίσει σε 2-2 με τον Ρακίτσκι (71’).

Και εκεί που η πρωταθλήτρια Βελγίου δεν είχε συνέλθει ακόμα ο Μπουτάζ έκανε τραγικό λάθος κράτησε τη φάση «ζωντανή» και ο Σίκαν σε κενή εστία, έπειτα από γύρισμα του Ναζάρινα έγραψε το 3-2. Από εκεί και μετά η Αντβέρπ ανέβηκε πολύ προσπάθησε και είχε ευκαιρίες όμως η… λύτρωση δεν ήρθε, με τον άνθρωπο που της χάρισε πέρσι το πρωτάθλημα, τον αρχηγό της Τόμπι Αλντερβάιρελ να χάνει πέναλτι στην τελευταία φάση του αγώνα.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X