ΑΕΚ: Όλοι «μέσα» για τη μάχη με τον Άγιαξ - «Παρών» οι Βίντα, Άμραμπατ, Γιόνσον και Χατζισαφί (ΦΩΤΟ)

ΑΕΚ: Όλοι «μέσα» για τη μάχη με τον Άγιαξ - «Παρών» οι Βίντα, Άμραμπατ, Γιόνσον και Χατζισαφί (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Έτοιμη η ΑΕΚ για τη μεγάλη μάχη με τον Άγιαξ, στην αποστολή οι Βίντα, Άμραμπατ, Γιόνσον και Χατζισαφί

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όλοι «μέσα» στην ΑΕΚ για τη μάχη με τον Άγιαξ με την αποστολή που ανακοινώθηκε να περιλαμβάνει τους Βίντα, Άμραμπατ, Γιόνσον και Χατζισαφί.

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε την τελευταία της προπόνηση στα Σπάτα και επιβεβαιώθηκε πριν από λίγο με την ανακοίνωση της αποστολής το ρεπορτάζ του enwsi.gr. Όλοι μέσα, λοιπόν, ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τον Άγιαξ για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Ο Ματίας Αλμέιδα ανακοίνωσε την αποστολή και σ’ αυτή δεν είναι μόνο ο Λιβάι Γκαρσία. Αντίθετα φωνάζουν «παρών» τόσο ο Κροάτης στόπερ, Ντομαγκόι Βίντα όσο και οι Άμραμπατ, Γιόνσον και Χατζισαφί. Να θυμίσουμε πως οι τέσσερις ποδοσφαιριστές έλειπαν από το ματς πρωταθλήματος με τον ΟΦΗ (2-0).

Επίσης στην αποστολή βρίσκεται και ο Σιντιμπέ που ήταν τιμωρημένος στο ματς του «Γεντί Κουλέ».

Η αποστολή της ΑΕΚ για το ματς με τον Άρη: ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Θεοχάρης, Μουκουντι, Μοχαμάντι, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιντιμπέ, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Άμραμπατ, Τσούμπερ, Αραούχο, Πόνσε, Ελίασον, Πισάρο.

Δείτε την αποστολή

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "Α.Ε.Κ SQUAD LIST 05.10.2023 GROUP MD2 AEKArena 19:45 WRNH GOALKEEPERS 1 STANKOVIC 30 ATHANASIADIS 99 THEOCHARIS DEFENDERS 2 MOUKOUDI 3 MOHAMMADI 12 ROTA 21 VIDA 24 MITOGLOU 28 HAJISAFI 29 SIDIBE MIDFIELDERS 4 SZYMANSKI 6 JONSSON 8 GACINOVIC 13 PINEDA 20 MANTALOS 25 GALANOPOULOS FORWARDS 5 AMRABAT 10 ZUBER 11 ARAUJO 14 PONCE 19 ELIASSON 70 PIZARRO HEAD COACH MATIAS ALMEYDA UEFA EUROPA LEAGUE" WATCHL LIVE ON COSMOTE SPORT COMO 3"

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X