ΑΕΚ: Ο Άγιαξ θυμήθηκε την τελευταία επίσκεψη στη Νέα Φιλαδέλφεια (VIDEO)

ΑΕΚ: Ο Άγιαξ θυμήθηκε την τελευταία επίσκεψη στη Νέα Φιλαδέλφεια (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Μετά από 29 χρόνια ο Άγιαξ θα αντιμετωπίσει ξανά την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια και οι Ολλανδοί θυμήθηκαν εκείνο το παιχνίδι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά από 29 χρόνια ο Άγιαξ θα αντιμετωπίσει ξανά την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια και οι Ολλανδοί θυμήθηκαν εκείνο το παιχνίδι στο «Νίκος Γκούμας».

Η ΑΕΚ θα υποδεχτεί τον Άγιαξ την Πέμπτη (5/10, 19:45) για τη 2η αγωνιστική του 2ου Ομίλου του Europa League. Αυτή θα είναι η πέμπτη αναμέτρηση των δυο ομάδων, καθώς είχαν βρεθεί αντιμέτωπες το 1994 και το 2018 για τους ομίλους του Champions League.

Οι Ολλανδοί θα αγωνιστούν για δεύτερη φορά στη Νέα Φιλαδέλφεια, καθώς στις 28 Σεπτεμβρίου του 1994, είχαν αντιμετωπίσει τον Δικέφαλο του Ντούσαν Μπάγεβιτς στο «Νίκος Γκούμας». Η Ένωση είχε προηγηθεί με με τον Τόνι Σαβέφσκι (30′), όμως ο… αχτύπητος Άγιαξ έκανε την ανατροπή με τους Λιτμάνεν (33′) και Κλάιφερτ (65′). Θυμίζουμε πως εκείνη τη σεζόν ο Αίας πήρε το τρόπαιο στον τελικό κόντρα στη Μίλαν.

Οι Ολλανδοί με video στα Social Media θυμήθηκαν την τελευταία του «επίσκεψη» στη Νέα Φιλαδέλφεια.

ΑΕΚ: Ατματσίδης, Αγορογιάννης, Καραγιάννης (73’ Μιρτσέκης) Μανωλάς, Κασάπης, Βλάχος, Σαραβάκος, Σαβέβσκι, Κοπιτσής, Τσιάρτας (62’ Δημητριάδης) Κωστής.

Άγιαξ: Φαν ντε Σαρ, Ρεϊζίνγκερ, Μπλιντ, Ζεέντορφ, Φρανκ Ντε Μπουρ, Ρόλαντ Ντε Μπουρ (76’ Κρέεκ), Φίνιντι, Ντάβιτς, Κλάιφερτ, Λιτμάνεν, Όφερμαρς (63’ Φαν Φόσεν)

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X