Άμραμπατ: «Mην πέσουμε στην παγίδα ότι ο Άγιαξ αντιμετωπίζει προβλήματα» (VIDEO)

Άμραμπατ: «Mην πέσουμε στην παγίδα ότι ο Άγιαξ αντιμετωπίζει προβλήματα» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Τι δήλωσε ο άσος της ΑΕΚ, Νορντίν Άμραμπατ ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τον Άγιαξ για τους ομίλους του Europa League

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο μεοσεπιθετικός της ΑΕΚ, Νορντίν Άμραμπατ υπογράμμισε πως το ματς απέναντι στον Άγιαξ είναι ιδιαίτερο για εκείνον.

Επίσης ο Άμραμπατ ξεκαθάρισε πως πως δεν πρέπει η ομάδα να εφησυχάσει λόγω της κρίσης που περνάει η ολλανδική ομάδα και υποστήριξε πως είναι σημαντικό το δύο στα δύο στον όμιλο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Νορντίν Άμραμπατ στη συνέντευξη Τύπου:

Για το ότι είναι ιδιαίτερο ματς για αυτόν και πως αισθάνεται στην ΑΕΚ και πως βλέπει τον Άγιαξ με τα προβλήματα που έχει: «Είναι κάτι ιδιαίτερο να παίζω κόντρα στον Άγιαξ και σε ολλανδική ομάδα. Ήμουν στον Άγιαξ από τα 12 ως τα 15 και είναι κάτι ιδιαίτερο για μένα. Ο Άγιαξ δεν συναντά συχνά αυτά τα προβλήματα, αλλά δεν πρέπει να πέσουμε στην παγίδα ότι θα είναι ένα εύκολο ματς. Οι παίκτες ίσως είναι πιο πωρωμένοι για να δείξουν τι αξίζουν. Περνάω φανταστικά στην Αθήνα, έχουμε ένα φανταστικό γήπεδο, φανταστικούς φιλάθλους, έχουμε έναν εξαιρετικό προπονητή και μια πολύ καλή ομάδα».

Για το αν το διπλό στο Μπράιτον άλλαξε την προοπτική της ΑΕΚ και αν αύριο αποτελεί μια μεγάλη πρόκληση το παιχνίδι: «Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός πως πήραμε τους τρεις πρώτους πόντους στο Μπράιτον. Είναι σαν μπόνους βαθμοί. Αν θες να προκριθείς πρέπει να κερδίζεις τα εντός έδρας ματς. Θέλουμε τους τρεις πόντους αύριο, για να κάνουμε μια αρχή με έξι βαθμούς και να παλέψουμε για την πρόκριση».

Για το αν περιμένει ένα παιχνίδι ροντέο ή θα ήθελε ένα κοντρολαρισμένο ματς: «Ελπίζω να είναι ένα ανοικτό ματς για να το απολαύσουν οι φίλαθλοι. Ο κόουτς θα μας αναλύσει τον Άγιαξ και τους κινδύνους και τα δυνατά σημεία της ομάδας και που να χτυπήσουμε. Μακάρι να σκοράρουμε και να καταφέρουμε να μην δεχθούμε γκολ».

Δείτε το βίντεο:

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X