NBA: Ο Ανουνόμπι έκανε φάρσα στον Λίλαρντ πριν από την ανταλλαγή του στους Μπακς

NBA: Ο Ανουνόμπι έκανε φάρσα στον Λίλαρντ πριν από την ανταλλαγή του στους Μπακς
Photo Credits: INTIME

Ο Ότζι Ανουνόμπι αποφάσισε λίγες ώρες πριν από την ανταλλαγή του Ντέιμιαν Λίλαρντ στους Μπακς να του κάνει πλάκα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ανταλλαγή του Ντέιμιαν Λίλαρντ στους Μπακς ήταν η βόμβα της offseason στο NBA. Λίγες μέρες πριν γίνει το trade ήταν γνωστό ότι στην κουβέντα είχαν μπει και οι Ράπτορς. Αυτό ακριβώς εκμεταλλεύτηκε ο Ότζι Ανουνόμπι για να σκαρώσει μία φάρσα στον All Star γκαρντ.

Λίγες ώρες λοιπόν πριν από την ανταλλαγή του Λίλαρντ στους Μπακς, ο Ανουνόμπι έστειλε μήνυμα στον φίλο του, γράφοντάς του «καλώς ήρθες στους Ράπτορς»! Όπως αποκάλυψε ο Λίλαρντ, πήρε αμέσως τηλέφωνο τον φόργουορντ του Τορόντο και δεν τον έβρισκε, με τον Ανουνόμπι τελικά να τον παίρνει τηλέφωνο και να σκάει στα γέλια.

Συγκεκριμένα, όπως περιέγραψε ο Λίλαρντ, συνέβη το εξής: «Προφανώς όλα ήταν στον αέρα τις τελευταίες ημέρες. Ξαφνικά λοιπόν μου έστειλε μήνυμα ο Ανουνόμπι, λέγοντάς μου ‘καλώς ήρθες στους Ράπτορς’. Πάντα κάνει πλάκα, προπονούμαστε μαζί. Μου στέλνει λοιπόν το μήνυμα και τον πήρα αμέσως τηλέφωνο, αλλά δεν το σήκωνε. Μετά όμως με πήρε τηλέφωνο και γελούσε».

Δείτε το VIDEO με τον Λίλαρντ να περιγράφει τι έγινε:

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X