Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Κανένα θέμα απομάκρυνσης του Τεν Χαγκ, έχει την εμπιστοσύνη της διοίκησης

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Κανένα θέμα απομάκρυνσης του Τεν Χαγκ, έχει την εμπιστοσύνη της διοίκησης
Photo Credits: INTIME

Παρά το κάκιστο ξεκίνημα της ομάδας του στη φετινή σεζόν, ο Έρικ Τεν Χαγκ έχει την πλήρη στήριξη της διοίκησης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δεν κινδυνεύει με άμεση απόλυση από την τεχνική ηγεσία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Έρικ Τεν Χαγκ!

Παρά το κάκιστο ξεκίνημα της ομάδας του στη φετινή σεζόν (6 ήττες στα 10 πρώτα της παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις), ο Ολλανδός προπονητής έχει την πλήρη στήριξη της διοίκησης.

Όπως μεταδίδουν τα μεγαλύτερα αγγλικά Μέσα, άπαντες στον σύλλογο θεωρούν ότι ο Τεν Χαγκ είναι ιδανικός για να πάει την ομάδα μπροστά, ενώ οι πολλοί τραυματισμοί σημαντικών ποδοσφαιριστών του έχουν παίξει μεγάλο ρόλο στην προβληματική αγωνιστική εικόνα που παρουσιάζει η Γιουνάιτεντ.

Ο Τεν Χαγκ ανέλαβε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον Ιούλιο του 2022 και παρότι κατάφερε να οδηγήσει την ομάδα του μέχρι την 3η θέση της Premier League και την έξοδο στο Champions League, το αρνητικό ξεκίνημα στη φετινή σεζόν έχει φέρει γκρίνια και προς το πρόσωπό του.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X