ΑΕΚ: Συμμετείχε στο Welcome Through Football Seminar (ΦΩΤΟ)

ΑΕΚ: Συμμετείχε στο Welcome Through Football Seminar (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ και συγκεκριμένα ο Αθλητικός Διεθυντής της Ακαδημίας της Ηλίας Κυριακίδης συμετείχε στο Welcome Through Football Seminar

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΠΑΕ ΑΕΚ συμμετείχε, διά του Αθλητικού Διεθυντή της Ακαδημίας της Ηλία Κυριακίδη, στο Welcome Through Football Seminar, το οποίο έλαβε χώρα την περασμένη εβδομάδα στις εγκαταστάσεις της Χαρτς στο Εδιμβούργο.

Εκπρόσωποι συλλόγων που συμμετέχουν στο πρόγραμμα (Λίβερπουλ, Χαρτς, Βέρντερ, Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, Νιούκαστλ, Εμεν, Εβερτον, Μπενφίκα, Γκενκ) το οποίο έχει εκπονηθεί από το EFDN (Ευρωπαϊκό Ποδοσφαιρικό Δίκτυο Ανάπτυξης) της UEFA, σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Ενωση, παρουσίασαν τις δράσεις τους και συζήτησαν, μεταξύ άλλων, για το συνέδριο που θα φιλοξενηθεί στην OPAP ARENA στο διάστημα 13-15 Νοεμβρίου.

Η παρουσία της ΑΕΚ στο πρόγραμμα απέσπασε εγκωμιαστικά σχόλια. Η κα Βίκι Κόντε, project manager του προγράμματος European Football for Development Network, ανέφερε ότι «είναι πολύ όμορφο να βλέπουμε έναν σύλλογο που γεννήθηκε από πρόσφυγες να δείχνει τέτοια ευαισθησία στην ένταξη των προσφύγων μέσω του προγράμματος Welcome Thought Football».

Ο εκπρόσωπος της Βέρντερ Βρέμης κ. Μαξ Βίνκλερ σχολίασε ότι «η παρουσίαση αυτή μας έδωσε μια πολύ αναλυτική εικόνα της προσπάθειας που κάνει η ΑΕΚ με τους πρόσφυγες, ενώ η ενασχόληση ενός πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας με όλο αυτό, δείχνει πόσο ισχυρή είναι η σύνδεση του κλαμπ με τις αξίες του από αθλητικής αλλά και κοινωνικής πλευράς».

Τέλος, ο κ. Σκοτ Ρίτσι, project manager του Big Hearts Community Trust, έστειλε στον Ηλία Κυριακίδη το εξής μήνυμα:

«Πιστεύω ότι η παρουσίαση σας ήταν πολύ εμπεριστατωμένη και σε βάθος, ενώ οι σκέψεις και τα αποφθέγματα που αναφέρατε από μεγάλες προσωπικότητες της ιστορίας λειτούργησαν πολύ θετικά στο να μας βοηθήσουν να αντιληφθούμε τη νοοτροπία που έχετε εσείς και το προσωπικό της ΑΕΚ στη δουλειά που κάνετε με τα παιδιά.

Είναι επίσης υπέροχο να βλέπεις κάποιον με τη δική του οντότητα μέσα στον σύλλογο, να εμπλέκεται σε κοινοτικά προγράμματα και να έχει τόσο κεντρικό ρόλο σε αυτά».

ΑΕΚ: Συμμετείχε στο Welcome Through Football Seminar (ΦΩΤΟ)

ΑΕΚ: Συμμετείχε στο Welcome Through Football Seminar (ΦΩΤΟ)

ΑΕΚ: Συμμετείχε στο Welcome Through Football Seminar (ΦΩΤΟ)

 

 

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X