Πέτρος Κόκκαλης: «Ο πατέρας μου δεν ασχολούνταν με την ΕΠΟ - Κανένας πόλεμος στον Μαρινάκη»

Ο Κόκκαλης παραδέχθηκε το κλεμμένο πρωτάθλημα της ΑΕΚ το 2008: «Δεν ήθελα ο Ολυμπιακός να κάνει ένσταση. Δεν είχα δίκιο» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Οι δηλώσεις του Πέτρου Κόκκαλη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Πέτρος Κόκκαλης μιλάει για τις σχέσεις της οικογένειάς του με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, την ΕΠΟ, την επαγγελματική διαιτησία, αλλά και το πανό στη Λεωφόρο.

Διαβάστε αποσπάσματα όσων είπε στην εφημερίδα “Φως των σπορ”:

Για τις σχέσεις της οικογένειάς του με τον Μαρινάκη: Δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη. Ουδέν νεότερο…

Για το αν κάνει πόλεμο η οικογένεια Κόκκαλη στον Ολυμπιακό κι αν μπορούσε ο πατέρας του να ελέγξει τη διαιτησία: Η οικογένεια Κόκκαλη είναι κατά του πολέμου. Και είναι γελοίο να το σκέφτεται κάποιος αυτό. Όσο για το άλλο που είπες, άλλη δουλειά δεν είχε ο πατέρας μου να ασχολείται με την ΕΠΟ…

Για το τι έχει να χωρίσει με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού: Εγώ δεν έχω να χωρίσω τίποτα.

Αν είναι υπέρ της επαγγελματικής διαιτησίας: Ασφαλώς είμαι υπέρ. Δεν μπορεί η τρίτη ομάδα που μέσα στο γήπεδο -η ομάδα των διαιτητών- να μην είναι αναλόγως με τους ποδοσφαιριστές επαγγελματική. Από τότε που ήμουν πρόεδρος στη Σούπερ Λιγκ είχαμε κάνει προσπάθεια με την αύξηση των αποδοχών τους και την επιμόρφωσή τους. Πρέπει να αλλάξει επίσης η συνεργασία των ομάδων μεταξύ τους. Το ποδόσφαιρο είναι συνεταιρισμός. Είσαι τόσο καλός όσο και ο αντίπαλός σου.

Αν είναι αισιόδοξος για το ελληνικό ποδόσφαιρο: Είναι στο χέρι των ιδιοκτητών των ομάδων.

Γιατί δεν μπορούν να βρουν οι παράγοντες έναν έντιμο Έλληνα κοινής αποδοχής κι αν υπάρχει τέτοιος: Προφανώς υπάρχει έντιμος άνθρωπος. Και το τραπέζι υπάρχει. Είναι προφανές ότι δεν πρόκειται να φτιάξει το ελληνικό ποδόσφαιρο χωρίς τη συνεργασία των μεγάλων. Το να φτάσουμε στο σημείο να παίρνει τηλέφωνο ο πρωθυπουργός τον πρόεδρο της ΟΥΕΦΑ για να στείλει διαιτητές, σίγουρα δεν είναι σοβαρή εικόνα για τη χώρα.

Για το αν πάρει το πρωτάθλημα φέτος ο Ολυμπιακός: Μακάρι! Ακόμα είναι νωρίς, αλλά βλέπω ότι η φετινή ομάδα είναι καλύτερη από την περσινή, πιο ζωντανή. Πιστεύω ότι θα το πάρει. Ελπίζω ότι θα το πάρει.

Για το πανό στη Λεωφόρο και την τοποθέτησή του πως ήταν “ίσως η χειρότερη στιγμή στην Ιστορία του Παναθηναϊκού στη Γ’ Ελληνική Δημοκρατία”: Σίγουρα δεν εξέφραζε όλον τον Παναθηναϊκό αυτό το πανό. Το λεγόμενο οπαδικό κίνημα νομίζω ότι βρίσκεται σε μία πολύ σκοτεινή περίοδο και πρέπει να το αντιμετωπίσουν συλλογικά οι ομάδες. Κάτι πρέπει να γίνει με αυτό.

Για το ποια θεωρεί τη χειρότερη στιγμή στην Ιστορία του Παναθηναϊκού στη Β’ Ελληνική Δημοκρατία: Η Δέσποινα Παπαδόπουλου με αυτά που είπε για την πορεία στο “Γουέμπλεϊ, ενδιάμεσα τη Β’ και στη Γ’ Δημοκρατία.

Αν έχει κλάψει για τον Ολυμπιακό και πότε: Βεβαίως. Στον χαμένο τελικό του Τελ Αβίβ. Αλλά ο Ολυμπιακός δεν είναι για να κλαίμε. Ο Ολυμπιακός είναι για να χαιρόμαστε. Υπάρχουν άλλα στη χώρα για να κλαίμε.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X