Γκουαρδιόλα: «Στις εφημερίδες διάβασα για τις αλλαγές στο Champions League»

Γκουαρδιόλα: «Δεν ζω για την ιστορία μου, όταν πεθάνεις οι δικοί σου σε θυμούνται απλά για λίγες ημέρες»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Από τη σεζόν 2024-2025, αλλάζει το φορμάτ στο Champions League, με τις ομάδες που θα συμμετέχουν να είναι 36, από 32, και, συνεπώς, ο αριθμός των παιχνιδιών θα αυξηθεί, από τα 125 στα 189.

Για το νέο τρόπο διεξαγωγής του Champions League, ο Πεπ Γκουαρδιόλα υποστήριξε ότι το έμαθε από τις εφημερίδες και στάθηκε στο γεγονός πως κανείς δεν ζήτησε τη γνώμη των ποδοσφαιριστών και τον προπονητών.

Σε συνέντευξη Τύπου, ενόψει του αγώνα με τη Λειψία, ο Καταλανός τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι τόνισε: “To φορμάτ αλλάζει, αλλά δεν γνωρίζω τι μειονεκτήματα θα υπάρχουν για μια ομάδα που θα φτάσει μέχρι τα προημιτελικά ή τα ημιτελικά. Θα υπάρχουν περισσότερες ομάδες, αλλά δεν ξέρω πόσα περισσότερα παιχνίδια. 15 ή 17. Δύο ή τρία περισσότερα σημαίνουν ένας μήνας παραπάνω. Και μετά κουραστήκατε; Πηγαίνετε να παίξετε Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων στις ΗΠΑ. Διάβασα για τις αλλαγές στις εφημερίδες, κανείς δεν ρώτησε τους ποδοσφαιριστές ή τους προπονητές. Με ρωτάτε και απαντάω, αλλά η απάντησή μου δεν θα αλλάξει κάτι. Το καλό φαγητό χρειάζεται χρόνο για να μαγειρευτεί. Αν μπει στον φούρνο μικροκυμάτων δεν είναι το ίδιο. Όλα γίνονται τόσο γρήγορα, ενώ οι απαιτήσεις μεγαλώνουν. Το έχω ξαναπεί. Μόνο οι ποδοσφαιριστές οι ίδιοι μπορούν να αλλάξουν την κατάσταση”.

 

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X