Ευτυχώς ακολουθεί ματς και μάλιστα με τον Άγιαξ!

Ευτυχώς ακολουθεί ματς και μάλιστα με τον Άγιαξ!
Photo Credits: INTIME

Ο Γιώργος Τσακίρης αφήνει πίσω την ήττα με τον ΟΦΗ, εξηγεί ότι το ίδιο θα κάνει και η ΑΕΚ και είναι σημαντικό που ακολουθεί μεγάλο ματς...

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Είναι λογικό, φτάνει και στα όρια του υπερβολικού δυστυχώς, να μένουμε στην ήττα της ΑΕΚ από τον ΟΦΗ, κυρίως για την εικόνα των νταμπλούχων και όχι το αποτέλεσμα. Διότι μετά 7 μήνες χωρίς ήττα στο πρωτάθλημα κάποτε θα συνέβαινε και αυτό, γενικά στη σεζόν φέτος που γνωρίζαμε από την αρχή ότι θα είναι πιο δύσκολη, αφού υπάρχουν υποχρεώσεις και για την Ευρώπη, για το Europa League πιο συγκεκριμένα. Μάλιστα σε έναν όμιλο πολύ δυνατό και ανταγωνιστικό. Ενώ υπήρχε και αρκετά σημαντικά δύσκολο πρόγραμμα, με σερί μεγάλων αγώνων (Ολυμπιακό, Μπράιτον και Παναθηναϊκό), αλλά και πλην Ατρόμητου, ταξίδι στην Κρήτη για να αντιμετωπίσει την καλύτερη, τούτη την εποχή, επαρχιακή ομάδα.

Τα παραπάνω δεν τα σημειώνω για να δικαιολογηθεί η… σφαλιάρα από τον ΟΦΗ. Για την ακρίβεια, στην ΑΕΚ του Ματίας Αλμέιδα δεν υπάρχουν τέτοια πράγματα, δεν αναζητούνται δικαιολογίες. Ούτε τις έψαξε ο Αργεντινός τεχνικός, ο οποίος αναγνώρισε το δίκαιο της επικράτησης της ομάδας του Ηρακλείου, διότι πάντα είναι διαφορετικό να είσαι ΑΕΚ και να την εκπροσωπείς. Είναι ένα ζήτημα που δικαιολογημένα και σωστά σηκώνει κουβέντα, αυτή η ήττα, αλλά έως εκεί και χωρίς να πρέπει κάποιος να εστιάζει σε ακραίες απόψεις. Πρέπει να αναλυθεί σωστά το ματς με ΟΦΗ και να μην το ξαναζήσετε.

Προφανώς και θα ήταν δύσκολη η υπόθεση διατήρηση του πρωταθλήματος, αλλά είναι πολύ νωρίς για να διαβάζω υπερβολές, ειδικά ενώ γνωρίζουμε από πέρυσι, τι είναι ικανή να κάνει η ΑΕΚ του Αλμέιδα. Η ομάδα η οποία και φέτος έχει κάνει ήδη μεγάλα ματς και επικά (και κάποια ιστορικά) δίπλα με καλές εμφανίσεις: στο Ζάγκρεμπ με την Ντινάμο, στο Μπράιτον απέναντι στη τοπική ομάδα, με τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο (ενώ υπάρχει και αυτό στον Βόλο, με μέτριο αντίπαλο, αλλά με δέκα και πίσω στο σκορ από νωρίς). Οπότε όσοι δεν μπορούν να διαχειριστούν τα συναισθήματά τους έπειτα από μια ήττα όπως αυτή στον ΟΦΗ, ας μη τα εκφράζουν, γιατί καταλήγουν να ισοπεδώνουν, όχι όλοι και σίγουρα οι λιγότεροι.

Ευτυχώς ακολουθεί ματς και μάλιστα με τον Άγιαξ!

Καλό νέο η διαθεσιμότητα όλων, πάντα πλην Γκαρσία!

Πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις, για να πάμε και παρακάτω όπως επιβάλλεται, απαιτούνται ματς. Για να φύγεις από μια τόσο κακή βραδιά, προκειμένου να συνέλθεις άμεσα, χρειάζεται γρήγορα ένα νέο παιχνίδι. Κάτι που ευτυχώς συμβαίνει για την ΑΕΚ, αφού έχει υποχρέωση για το Europa League, όχι απλά ένα βατό εντός έδρας παιχνίδι, αλλά ιδιαίτερα σημαντικό και μάλιστα με τον Άγιαξ. Μπορεί να έχει τα θέματά του, όμως εδώ μιλάμε για μια σπουδαία ευρωπαϊκή ομάδα με τεράστια φανέλα. Κάποιος θα πει μακάρι να είχε πιο εύκολο, δεν τους κακίζω, ίσως δε να έχουν και δίκιο, ωστόσο απαιτείται αντίδραση και αν είναι και προκύψει (πολύ δύσκολο) με τόσο μεγάλο αντίπαλο όπως ο Άγιαξ, σίγουρα ακόμη καλύτερα.

Τα κέρδη θα είναι πολλαπλά και ουσιαστικά, όχι μόνο (που είναι το πρώτο που έχει σημασία) βαθμολογικά, αλλά και σε επίπεδο απογείωσης της αυτοπεποίθησης όλων στην ΑΕΚ. Αυτό το παιχνίδι μετά το διπλό μέσα στην Αγγλία έγινε το πιο σημαντικό του ομίλου, για την Ένωση και τον Αίαντα, αφού μετά την ισοπαλία την Ολλανδών με την Μαρσέιγ, παίζουν τα ρέστα τους για νίκη στην έδρα της ΑΕΚ. Για να μπουν στο κόλπο διεκδίκησης ενός εκ των δύο πρώτων εισιτηρίων στη φάση των ομίλων του Europa League. Βέβαια και με Χ δεν θα έχουν καταστραφεί, κάτι που μπορεί να ισχύσει, αν τελικά ηττηθούν από τους κιτρινόμαυρους. Στο ενδεχόμενο νίκης της Ένωσης θα απογειωθούν οι πιθανότητες ευρωπαϊκής συνέχειας για την ΑΕΚ.

Μακάρι να αποδώσει το rotation της Κυριακής (που δεν έφερε αποτέλεσμα στην Κρήτη) την Πέμπτη το βράδυ, απέναντι στον Αίαντα, σε ένα τόσο μεγάλο παιχνίδι. Το υπέροχο μαντάτο για τον Πελάδο είναι η παρουσία όλων σχεδόν των παικτών του, πλην του σημαντικότατου φυσικά Λιβάι Γκαρσία, κάτι που είναι αναγκαίο για να επιτευχθεί η υπέρβαση απέναντι στον Άγιαξ! Να βοηθηθεί και ο Αργεντινός προπονητής, προκειμένου να δύναται να φτιάξει το καλύτερο δυνατό σχέδιο ανταπόκρισης στο ματς, σχετικά τη βασική ενδεκάδα αλλά και τη δυνατότητα διαχείρισης από τον πάγκο, με τα κατάλληλα πρόσωπα την κατάλληλη στιγμή, όπως θα το κρίνει ο Αλμέιδα.

Ευτυχώς ακολουθεί ματς και μάλιστα με τον Άγιαξ!

Υγ: Ο Ολυμπιακός είναι πρώτος, έχει υπέροχες διαιτησίες ξεκάθαρα υπέρ του, εννοείται παίζει σερί εντός για να χτίσει ομάδα και πρωτιά, αλλά ο πρόεδρος του γκρινιάζει γιατί δεν του αρκεί το “στα ίσα”, απίθανα πράγματα! Κάθε αναφορά είναι για την ΑΕΚ από τον Μαρινάκη και κάνουν επίθεση μόνο στην Ένωση (και από ΜΜΕ) και ας μην προκύπτει καν λόγος. Σωστά αντέδρασε η ΑΕΚ και τους εξέθεσε με τον Γιώργο Κοσμά να είναι με κάθε του αναφορά, αυτό που λέμε, to the point! Στα φιλικά ΜΜΕ των αιωνίων (φίλων) θάφτηκε το γεγονός και αναδείχτηκε όλως τυχαίως αυτό που επιθυμούσε ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X