Champions League: Στο ρελαντί η Ρεάλ Σοσιεδάδ που «καθάρισε» νωρίς - Χάλασε τη γιορτή της Ουνιόν Βερολίνου η Μπράγκα στο 95'

Champions League: Στο ρελαντί η Ρεάλ Σοσιεδάδ που «καθάρισε» νωρίς - Χάλασε τη γιορτή της Ουνιόν Βερολίνου η Μπράγκα στο 95'
Photo Credits: INTIME

Εύκολη νίκη από το πρώτο ημίχρονο για τη Ρεάλ Σοσιεδάδ, η Ουνιόν «ψυχρολοσία» στο 95' στην πρώτη της εντός έδρας αναμέτρηση στο Champions League

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Ρεάλ Σοσιεδάδ προηγήθηκε στο 7ο λεπτό με τον Ογιαρθάμπαλ, ο οποίος σημάδεψε την αριστερή γωνία του Σλάγκερ και σημείωσε το πρώτο του γκολ στο Champions League με τη φανέλα των Ισπανών. Με πολύ ωραία ατομική ενέργεια, ο Μπράις Μέντεθ τροφοδότησε τον 26χρονο φορ, ο οποίος έκανε το 0-1 για τους Βάσκους.

Στο 27ο λεπτό, ο Ισπανός επιθετικός έγραψε το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ νικώντας τον αντίπαλο γκολκίπερ ύστερα από μία «μάχη» ένας με έναν, και με ένα σουτ διαμόρφωσε το σκορ σε 0-2.

Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τους φιλοξενούμενους να είναι εμφανώς ανώτεροι από τους παίκτες της Σάλτσμπουργκ, οι οποίοι δεν είχαν καταφέρει να απειλήσουν ακόμα την εστία του Άλεξ Ρεμίρο.

Στο 48’, ο τερματοφύλακας των Βάσκων παραχώρησε πέναλτι στους Αυστριακούς, ωστόσο οι πανηγυρισμοί τους δεν κράτησαν πολύ καθώς ύστερα από έλεγχο της επίμαχης φάσης στο VAR, διαπιστώθηκε πως δεν υπήρχε καμία παράβαση και δεν καταλογίστηκε στους Ισπανούς η «εσχάτη των ποινών».

Ουνιόν Βερολίνου – Μπράγκα

Η Ουνιόν είχε στήσει… πάρτι στο Βερολίνο για το πρώτο εντός έδρας ματς στην ιστορία της στο Champions League, ωστόσο η Μπράγκα το χάλασε, παίρνοντας ένα μεγάλο διπλό με σκορ 3-2 στις καθυστερήσεις!

Όλο το Βερολίνο περίμενε την στιγμή που η μπάλα θα καταλήξει στα δίχτυα για να πανηγυρίσει το πρώτο γκολ της Ουνιόν στο Champions League, και έτσι έγινε.

Ο Μπέκερ σκόραρε δις, αλλά τα γκολ του δεν ήταν αρκετά για να… χαρίσουν την νίκη στην ομάδα του.

Η Μπράγκα με τους Νιακατέ, Μπρούμα και Κάστρο «ξέρανε» τους Γερμανούς παίρνοντας και τους τρεις βαθμούς σε με ιστορική ανατροπή για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X