Αρνείται σχέδιο για Super League η UEFA

Αρνείται σχέδιο για Super League η UEFA
Photo Credits: INTIME

H UEFA απάντησε στις φήμες που την θέλουν να ετοιμάζεται να λανσάρει την δικιά της Super League μετά το 2027

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Άμεση ήταν η αντίδραση της UEFA σε δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας «El Pais», η οποία  ανέφερε ότι η ευρωπαϊκή ομοσπονδία ποδοσφαίρου μαζί με την ευρωπαϊκή ένωση συλλόγων (ECA) μελετούν μία νέα…επανάσταση  στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις μετά το τέλος του τριετούς κύκλου 2024-2027, με την εισαγωγή μιας Super League με τρεις  κατηγορίες, αποκαλύπτοντας τις αρχές του σχεδίου και τη δυνατότητα μεταφοράς των αγώνων σε Σαββατοκύριακα.

Το πλάνο το οποίο φημίζεται πως σχεδιαζόταν ήταν σε συνεργασία με την ευρωπαϊκή ένωση συλλόγων (ECA) και είχε ως στόχο να δημιουργηθούν τρεις κατηγορίες των 18 ομάδων η καθεμία: Super League, European League και League Aspiring.

Μεταξύ δεύτερης και τρίτης κατηγορίας θα υπάρχουν τέσσερις άνοδοι και υποβιβασμοί, ενώ μεταξύ της πρώτης και του δεύτερης μόνο δύο, ενώ ο υποβιβασμός δεν θα ήταν αποτέλεσμα της βαθμολογία ενός έτους, αλλά της συνολικής βαθμολογίας σε βάθος τριετίας η πενταετίας. Επιπλέον φέρεται να συζητήθηκε και μεταφορά των αγώνων το Σαββατοκύριακο.

«Η UEFA δεν εργάζεται για κανένα νέο έργο αυτού του είδους. Η αντίθεση της UEFA σε κάθε είδους λεγόμενη Super League είναι καλά τεκμηριωμένη και οι φήμες που υποδηλώνουν οτιδήποτε διαφορετικό είναι εντελώς αβάσιμες», σχολίασε η UEFA.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X