Αποκάλυψη σοκ από την Κροατία - Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ φυγάδευσε χούλιγκαν που συμμετείχε στη δολοφονία του Μιχάλη!

Αποκάλυψη σοκ από την Κροατία - Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ φυγάδευσε χούλιγκαν που συμμετείχε στη δολοφονία του Μιχάλη!
Photo Credits: INTIME

Μία σοκαριστική λεπτομέρεια είδε το φως της δημοσιότητας για την συνενοχή της Ντινάμο Ζάγκρεμπ στην δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μια αποκάλυψη για τον ρόλο της διοίκησης της Ντιναμό Ζάγκρεμπ στην καταδρομική επίθεση των Κροατών χούλιγκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια, που είχε ως αποτέλεσμα τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη, κάνει το κροατικό περιοδικό «Nacional».

Συγκεκριμένα, πηγές που είναι κοντά στη διοίκηση φοβόντουσαν τον τελευταίο ενάμιση μήνα, να μη διαρρεύσει ότι στην πτήση της επιστροφής της ομάδας από την Αθήνα στο Ζάγκρεμπ στις 9 Αυγούστου, μετά την αναβολή του αγώνα με την Ένωση, υπήρχε μαζί ένας «έξτρα παράξενος επιβάτης».

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στο δημοσίευμα: «64 μέλη της αποστολής της Ντιναμό ταξίδεψαν στην Ελλάδα και 65 επέστρεψαν από την Αθήνα. Ο έξτρα επιβάτης ήταν ένα μέλος των οπαδών Bad Blue Boys, που συμμετείχε στα αιματηρά επεισόδια. Μετά τις μαζικές συλλήψεις, αυτός φυγαδεύτηκε στο ξενοδοχείο που έμεινε η αποστολή της Ντιναμό, του δόθηκαν ρούχα της ομάδας και τον έβαλαν στην πτήση τσάρτερ, επιστρέφοντας στο Ζάγκρεμπ».

Όπως λένε, πρόκειται για τον Ντίνο Κόρντιτς, τον γιο του Ζέλικο Κόρντιτς, ενός υπαλλήλου και μέλους της αποστολής της Ντινάμο Ζάγκρεμπ. Ο Ζέλικο Κόρντιτς φέρεται να τηλεφώνησε στην πρόεδρο της Ντινάμο Βλάτκα Πέρας στην Αθήνα και εκείνη έστειλε δύο άτομα να τον πάρουν από εκεί που ήταν. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Ζέλικο Κόρντιτς τα επιβεβαίωσε όλα αυτά στην αστυνομία, στην οποία κατέθεσε.

Ο Ντίνο Κόρντιτς, όταν η ελληνική αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη των χούλιγκαν, κρύφτηκε πίσω από έναν θάμνο και τηλεφώνησε στον πατέρα του. «Ο μικρός πήρε τον πατέρα του κι εκείνος αμέσως κάλεσε την Βλάκτα Πέρας και ζήτησε βοήθεια. Εκείνη έστειλε τον υπεύθυνο του γηπέδου Μιλιένκο Σάκομαν και τον υπεύθυνο για τα ταξίδια της ομάδας, Μπρούνο Μάρκοβιτς να πάρουν τον μικρό με ταξί. Τον βρήκαν τελείως τρομαγμένο, τον μετέφεραν στο ξενοδοχείο και τον έκρυψαν από την αστυνομία. Το πρωί, τον έντυσαν με ρούχα της αποστολής της Ντινάμο και πέταξαν μαζί με προορισμό το Ζάγκρεμπ», ανέφερε πηγή στο περιοδικό «Nacional».

Παράλληλα, τονίζεται ότι υπήρξε ένταση ανάμεσα στην Βλάτκα Πέρας και τον Μάρκοβιτς, επειδή εκείνος δεν ήθελε να αποφασίσει μόνος του για τη μεταφορά του Κόρντιτς και ζήτησε από την πρόεδρο επίσημη επιβεβαίωση ότι το ζητά εκείνη. «Εκείνη υπέγραψε για να τον μεταφέρει με το αεροπλάνο», προσέθεσε η πηγή.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X