Το rotation έχει κι αυτή την πλευρά, δεν χάθηκε τίποτα, προχωράμε…

Το rotation έχει κι αυτή την πλευρά, δεν χάθηκε τίποτα, προχωράμε…
Photo Credits: INTIME

Ο Πάνος Λούπος στο προσωπικό του blog, μετά την ήττα στο «Γεντί Κουλέ»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ομολογώ ότι δεν περίμενα τόσο εκτεταμένο rotation. Η ΑΕΚ είχε τις απουσίες των Γκαρσία, Γιόνσον, Μάνταλου Βίντα και ξεκούρασε και τους Πινέδα, Αραούχο, Πόνσε και Μουκουντί από την αρχική ενδεκάδα. Είναι προφανές ότι ο Ματίας δεν είδε αυτή τη φορά το ματς με τον ΟΦΗ ως μεμονωμένο, αλλά το συνδύασε στο μυαλό του με αυτό που έπεται κόντρα στον Άγιαξ.

Αποδείχτηκε λάθος, θα πουν πολλοί. Θα φανεί αν θα αποδειχθεί λάθος το βράδυ της ερχόμενης Πέμπτης, θα πω εγώ. Κατ’ εμέ, προτεραιότητα πρέπει να είναι πάντα το πρωτάθλημα, αλλά δεν μπορώ, ειλικρινά, να κατηγορήσω τον Αλμέιδα, αν βλέπει στο ματς με τον Άγιαξ, μια τεράστια ευκαιρία για να φτάσει η ΑΕΚ τους έξι βαθμούς στον ευρωπαϊκό όμιλο. Και δεν μπορώ να τον κατηγορήσω γιατί είναι πραγματικά μια τεράστια ευκαιρία.

Προφανώς και ο Ματίας, που αποδεδειγμένα έχει εμπιστοσύνη και το δείχνει με πράξεις (και πολύ καλά κάνει), σε όλους τους παίκτες του, θα περίμενε χθες ότι θα μπορούσε η ομάδα να τα καταφέρει και με την ενδεκάδα που ξεκίνησε. Δεν έγινε αυτή τη φορά. Όπως δεν έγινε αυτή τη φορά και το να ανατρέψει η ΑΕΚ σκορ, ενώ μένει πίσω.

Το εκτεταμένο rotation έχει και αυτή την πλευρά και τη βίωσε στο «Γεντί Κουλέ» η ΑΕΚ. Σε μια δύσκολη έδρα κόντρα σε μια καλή ομάδα. Νομίζω στην πιο δύσκολη επαρχιακή έδρα αυτή την εποχή. Χάθηκαν τρεις βαθμοί, δεν χάθηκε φυσικά το πρωτάθλημα. Η ΑΕΚ δεν μπορούσε να βρει χώρους από τον άξονα, ο ΟΦΗ «διάβασε» καλά το παιχνίδι και το πήρε δίκαια.

Το δίπολο «Ελλάδα-Ευρώπη» θα φέρει γκέλες και στους υπόλοιπους ανταγωνιστές της ΑΕΚ, γιατί και οι δικοί τους προπονητές θα μπουν στον πειρασμό του rotation. Η ΑΕΚ οφείλει να ξεπεράσει το πιο κακό παιχνίδι της σε αυτή τη διετία, κι αυτό θα κάνει. Έχει μπροστά της μια πολύ μεγάλη ευρωπαϊκή πρόκληση την Πέμπτη.

Είναι μια χρόνια με τρεις στόχους, είναι μια ζόρικη χρονιά. Μπράβο στον ΟΦΗ για την εμφάνιση και τη δίκαιη νίκη του. Έγινε και η πρώτη ομάδα που κράτησε την ΑΕΚ στο μηδέν. Εμείς προχωράμε… Κι αυτή η ΟΜΑΔΑ ξέρει πολύ καλά πώς μπορεί να το γυρίσει. Ανυπομονούμε για την Πέμπτη!

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X