Έκανε «τσαλιμάκια» με τη μπάλα και έπεσε θύμα δολοφονικού τάκλιν

Έκανε «τσαλιμάκια» με τη μπάλα και έπεσε θύμα δολοφονικού τάκλιν
Photo Credits: INTIME

Ένα άκρως εντυπωσιακό σκηνικό έλαβε χώρα στο 56ο λεπτό του ντέρμπι της Σάντος με την Βάσκο Ντα Γκάμα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το ποδόσφαιρο στην Νότια Αμερική όχι απλά λατρεύεται σε υπερβολικό βαθμό από τους οπαδούς αλλά αντιμετωπίζεται και ως κάτι ιερό από τους ποδοσφαιριστές, με αποτέλεσμα η ένταση και το πάθος στα προσωπικά μαρκαρίσματα να εμφανίζονται ενίοτε σε υπερβολικό βαθμό.

Κάτι αντίστοιχο συνέβη στο ντέρμπι της Σάντος με την Βάσκο Ντα Γκάμα, με το φινάλε να βρίσκει τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν μία ευρεία νίκη με 4-1 αλλά το παιχνίδι να σημαδεύεται από ένα περιστατικό… έντασης στο δεύτερο μέρος.

Συγκεκριμένα στο 56ο λεπτό, με τον Σοτέλδο να κάνει κόλπα με τη μπάλα κατά τη διάρκεια του αγώνα πηδώντας πάνω της και τους αντιπάλους να εκνευρίζονται, για να ακολουθήσουν «αντίποινα», με τον Σεμπάστιαν Φερέιρα να χυμάει προς το μέρος του και να τον ρίχνει με οργή στο έδαφος με ένα αντιαθλητικό μαρκάρισμα.

Ακολούθησε φυσικά γενική σύρραξη, με τον διαιτητή να χρειάζεται να παρέμβει για να επιστρέψει η ηρεμία και να ξαναρχίσει ο αγώνας δίχως άλλα παρατράγουδα.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X