Σκάνθορπ: Χρήματα για τους μισθούς της ομάδας συγκέντρωσαν οι οπαδοί

Σκάνθορπ: Χρήματα για τους μισθούς της ομάδας συγκέντρωσαν οι οπαδοί
Photo Credits: INTIME

«Δεν έχουμε πεθάνει ακόμα», λένε οι οπαδοί της Σκάνθορπ που συγκέντρωσαν 60 χιλιάδες λίρες σε 48 ώρες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Πραγματικά, είναι λυπηρό που φτάσαμε σε αυτό το σημείο», λέει ένας steward έξω από το Γκλάνφορντ Παρκ, καθώς ανοίγουν τα πρώτα τουρνικέ. Κρατάει έναν κουβά που, προς το παρόν, αποτελεί την καλύτερη ελπίδα να πληρωθεί το προσωπικό της Σκάνθορπ.

Η Παρασκευή, παραμονή της επίσκεψης της Μπάξτον, υποτίθεται ότι θα ήταν η ημέρα πληρωμής του Σεπτεμβρίου, αλλά, όπως πολλοί προέβλεπαν, τα χρήματα δεν ήρθαν από τον ιδιοκτήτη Ντέιβιντ Χίλτον. Χρειάστηκε να συγκληθεί συνέλευση των παικτών μόνο και μόνο για να αποφασιστεί αν θα διεξαχθεί το παιχνίδι.

Όχι ότι υπήρχε ποτέ πραγματική αμφιβολία. Μια κρίση ρευστότητας που εγείρει χίλια ερωτήματα ένωσε αυτόν τον ξεπεσμένο σύλλογο και έκανε το Σάββατο μια συναισθηματικά φορτισμένη, αναζωογονητική περίσταση. Η τελική ήττα με 3-0, με μια χαμένη ευκαιρία να ανέβει στην κορυφή του πίνακα, ήταν σχεδόν αδιάφορη.

Οι κουβάδες συλλογής που χτυπούσαν επί μιάμιση ώρα πριν από τη σέντρα θα συγκέντρωναν 2.480 λίρες (3.025 δολάρια) για τον σκοπό, αλλά ήταν η γενναιοδωρία που εκδηλώθηκε σε έναν διαδικτυακό έρανο που χαρακτήρισε τη διάθεση να συνεχίσουν να αγωνίζονται για τη Σκάνθορπ

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X