Παναθηναϊκός: Προτάθηκε στην Αλ Αχλί ο Μπιλάλ

Παναθηναϊκός: Προτάθηκε στην Αλ Αχλί ο Μπιλάλ
Photo Credits: INTIME

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Αίγυπτο προτάθηκε στην Αλ Αχλί ο παίχτης του Παναθηναϊκού, Μπιλάλ Μαζχάρ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μπιλάλ Μαζχάρ αποτελεί βασικό μέλος της δεύτερης ομάδας του Παναθηναϊκού, κάτι που είχε ξεκινήσει ήδη να γίνεται από πέρυσι. Πρόκειται για έναν από τους ταλαντούχους παίκτες της και δεν είναι περίεργο να συγκεντρώνει τα βλέμματα άλλων ομάδων.

Σύμφωνα με δημοσίευμα από την πατρίδα του και την ιστοσελίδα «ar.egyafrica», ο 18χρονος Αιγύπτιος επιθετικός φαίνεται πως προτάθηκε στην μόνιμη πρωταθλήτρια της Αιγύπτου, Αλ Αχλί ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Ο Μπιλάλ έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2024 με τους «πράσινους» και από τον Γενάρη θα έχει το δικαίωμα να συζητήσει με όποια ομάδα επιθυμεί. Την περσινή σεζόν ο νεαρός στράικερ έκανε 18 συμμετοχές με την δεύτερη ομάδα του «τριφυλλιού» σκοράροντας έξι τέρματα και δίνοντας μία ασίστ, όμως τράβηξε όλα τα βλέμματα με τις εμφανίσεις του στο UEFA Youth League, όπου σκόραρε εννιά τέρματα σε τέσσερα παιχνίδια και αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης, σκοράροντας μάλιστα πέντε γκολ σ’ ένα παιχνίδι.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X