Η ΑΕΚ ενημέρωσε και τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη για το γηπεδικό πρόβλημα!

Η ΑΕΚ ενημέρωσε και τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη για το γηπεδικό πρόβλημα!
Photo Credits: INTIME

Με επιστολή της η ΑΕΚ ενημέρωσε και τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη ζητώντας άμεση λύση στο γηπεδικό πρόβλημα που προέκυψε μετά το «λουκέτο» στο ΟΑΚΑ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ βρίσκεται κυριολεκτικά στον …δρόμο μετά το κλείσιμο του ΟΑΚΑ, καθώς τόσο η ομάδα χάντμπολ όσο και το γυναικείο βόλεϊ δεν έχουν γήπεδο για προπονήσεις και αγώνες.

Όπως αναφέραμε χθες ο αντιπρόεδρος της Ερασιτεχνικής, Σταμάτης Παπασταμάτης εκπροσώπησε την ΑΕΚ στη συνάντηση με τον αρμόδιο Υπουργό, Γιάννη Βρούτση όπου τόνισε την επιτακτική ανάγκη να βρεθεί άμεσα λύση στο πρόβλημα στέγασης. Εκτός από την συνάντηση με τον κ. Βρούτση η ΑΕΚ με επιστολή της ενημέρωσε και τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη όπου τονίζει αναλυτικά το μέγεθος του προβλήματος και ξεκαθαρίζει ότι επιβάλλεται άμεση λύση.

Η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ που εκπροσωπεί τη χώρα μας στην Ευρώπη ως πρωταθλήτρια και μάλιστα στους ομίλους του EHF European League δεν έχει αυτή τη στιγμή γήπεδο, ούτε για να προπονηθεί, λίγες μόλις ημέρες πριν την έναρξη των ευρωπαϊκών της υποχρεώσεων. Στην ΑΕΚ θεώρησαν πως ήταν απαραίτητο για ένα τόσο μείζον θέμα να ενημερωθεί και ο Πρωθυπουργός, αναμένοντας φυσικά άμεσα δραστικές λύσεις.

Σε ότι αφορά την χθεσινή συνάντηση με τον Γιάννη Βρούτση συγκεκριμένες προτάσεις για την εξεύρεση λύσης κατέθεσε και η ομοσπονδία χάντμπολ.

Κάποιες από τις προτάσεις τις οποίες κατέθεσε και με υπόμνημα η ΟΧΕ είναι:

1) την άμεση διάθεση Ολυμπιακής Εγκατάστασης για τις ανάγκες των Εθνικών Ομάδων , Σωματείων και του αθλήματος γενικότερα , με συγκεκριμένη πρόταση.

2) την επίσπευση και την άμεση έναρξη της κατασκευής του Κλειστού Γυμναστηρίου πολλαπλών χρήσεων, που έχει χωροθετηθει με νόμο ,στο πάρκινγκ του ΟΑΚΑ. Αυτό, μαζι με τα προπονητήρια του , θα εξυπηρετεί τις ανάγκες της Ξιφασκίας, του Χάντμπολ και του Τσιρ Λιντιγκ …

3) συνδρομή του Υπουργείου στους αντίστοιχους Δήμους ή σε άλλες , εποπτευόμρνες εγκαταστάσεις, έτσι ώστε τα Σωματεία μας που πλήττονται να βρουν προσωρινή στέγη …

4) κατάργηση της τεχνικής μελέτης κατασκευής κλειστών γυμναστηρίων της ΓΓΑ, προδιαγραφών Τ11β, που αφήνει το Χάντμπολ έξω.

 

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X