Ξεκίνησε θεραπεία ο Τσιάκος

ΦΩΤΟ από το ΑΕΚ - Φίλιππος Βέροιας
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ÁÅÊ - ÖÉËÉÐÐÏÓ ÂÅÑÏÉÁÓ“Πάγωσε” το κλειστό της Καισαριανής την στιγμή που τραυματίστηκε ο Γιώργος Τσιάκος. Ο έμπειρος σέντερ της ΑΕΚ έπεσε στο παρκέ και σφάδαζε από τους πόνους. Αποχώρησε υποβασταζόμενος από το παρκέ και δεν έπαιξε ξανά. Οι πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού τιμ της “Ένωσης” έκαναν λόγο για διάστρεμμα, με το καλύτερο σενάριο να θέλει τον Τσιάκο να μπαίνει στις προπονήσεις την Πέμπτη και να κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ντέρμπι του Σαββάτου με το Ψυχικό.

Ο Τσιάκος θέλει να παίξει με το Ψυχικό. Είναι ένα πολύτιμο “εργαλείο” στα χέρια του Βαγγέλη Ζιάγκου. Μάλιστα, από σήμερα ξεκίνησε θεραπεία στο κλειστό των Άνω Λιοσίων για να φωνάξει “παρών” στην δύσκολη αναμέτρηση με την ομάδα των βορείων προαστίων. Την Τετάρτη θα εξεταστεί ξανά, για να διαπιστωθεί αν θα μπορέσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην Βασίλισσα στην Σαββατιάτικη αναμέτρηση στο Ψυχικό.

Ο τραυματισμός του Τσιάκου δημιουργεί έναν “πονοκέφαλο” στον Ζιάγκο που θα παρακολουθεί την πορεία του παίκτη του, για να καταστρώσει ανάλογα τα πλάνα του. Μέσα στην εβδομάδα, θα ξέρουμε αν ο Γιώργος Τσιάκος θα είναι σε θέση να αγωνιστεί στο Ψυχικό.

ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΚΑΤΣΑΪΤΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X