Παναθηναϊκός: Πιθανότατα στη Λεωφόρο το ματς με την Ρεν

Παναθηναϊκός: Πιθανότατα στη Λεωφόρο το ματς με την Ρεν
Photo Credits: INTIME

Στη Λεωφόρο θα αγωνιστεί απ' ό,τι φαίνεται κόντρα στη Ρεν ο Παναθηναϊκός

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Από την Παρασκευή που έγινε γνωστό ότι μπαίνει… λουκέτο στο ΟΑΚΑ, στον Παναθηναϊκό βρίσκονται σε διαδικασία για να δουν που θα γίνει το παιχνίδι με τη Ρεν στις 25 Οκτωβρίου.

Οι «πράσινοι», λοιπόν, ζήτησαν από την UEFA να αγωνιστούν στην φυσική τους έδρα στη Λεωφόρο, στην οποία έπαιξαν κόντρα στην Μαρσέιγ για τον 3ο προκριματικό του Champions League.

Η UEFA εξετάζει το ενδεχόμενο αυτό και λόγω της κατάστασης θα είναι πιο διαλλακτική αναφορικά με τις προϋποθέσεις που θα θέσει. Σίγουρα θα ζητήσει κάποια έξτρα πράγματα να γίνουν στο γήπεδο της Λεωφόρου, προκειμένου να μπορεί να φιλοξενήσει ματς Γιουρόπα Λιγκ.

Σε όλα αυτά πρέπει να προσθέσουμε ότι ο Παναθηναϊκός θα μπει… μέσα οικονομικά σε σχέση με τα έσοδα που είχε υπολογίζει να έχει από τα παιχνίδια στο ΟΑΚΑ.

Παράλληλα, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι και η ζήτηση θα είναι πάρα πολύ μεγάλη και δεν θα μπορούν όσοι φίλοι της ομάδας θέλουν να παρακολουθήσουν το ματς από κοντά.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X