Μπιέλιτσα: «Θα έχει ευκαιρίες ο Κουρμπέλης, επιλογή μας να χρησιμοποιούμε άλλους παίκτες»

Μπιέλιτσα: «Θα έχει ευκαιρίες ο Κουρμπέλης, επιλογή μας να χρησιμοποιούμε άλλους παίκτες»
Photo Credits: INTIME

Ο τεχνικός της Τράμπζονσπορ, Νέναντ Μπιέλιτσα εξήγησε γιατί ο Δημήτρης Κουρμπέλης δεν βρίσκεται μεταξύ των επιλογών του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο πρώην αρχηγός του Παναθηναϊκού κατέγραψε τρεις εμφανίσεις με τη φανέλα της Τράμπζονσπορ, ωστόσο από τις 26 Αυγούστου δεν πήρε άλλες ευκαιρίες από τον Νέναντ Μπιέλιτσα.

Η ομάδα της Τραπεζούντας ενισχύθηκε στην εκπνοή του μεταγραφικού παζαριού με τους Μεντί και Μπεράτ Οζντεμίρ με συνέπεια ο 29χρονος αμυντικός χαφ να χάσει την θέση του.

Ο Κροάτης προπονητής μετά τη νίκη της ομάδας του με 2-1 επί της Πεντικσπόρ έδωσε την δική του εξήγηση για το γεγονός ότι ο Δημήτρης Κουρμπέλης δεν βρίσκεται στα βασικά του πλάνα εδώ και περίπου ένα μήνα.

«Αξιολογήσαμε τον Κουρμπέλη ως 6άρι στα ματς που δώσαμε στο ξεκίνημα της σεζόν. Μετά όμως τις μεταγραφές των Μεντί και Μπεράτ, επιλογή μας ήταν να χρησιμοποιήσουμε αυτούς τους ποδοσφαιριστές.

Ασφαλώς, τούτο δεν σημαίνει πως δεν θα χρησιμοποιήσουμε και τον Κουρμπέλη. Άλλωστε μετά την κόκκινη κάρτα του Μεντί θα έχει ευκαιρίες».

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X