«Παίξτε με καρδιά»: Η φοβερή κίνηση του Κλοπ στον πάγκο (VIDEO)

«Παίξτε με καρδιά»: Η φοβερή κίνηση του Κλοπ στον πάγκο (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Η τρομερή κίνηση εμψύχωσης του Γιούργκεν Κλοπ στους ποδοσφαιριστές του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γιούργκεν Κλοπ έχοντας αντιληφθεί ότι οι ποδοσφαιριστές του αισθάνονταν αδικημένοι και είχαν κουραστεί στο παιχνίδι με την Τότεναμ, τους προέτρεπε να συνεχίσουν να παίζουν με καρδιά μέχρι το φινάλε, ανεξάρτητα από την έκβαση του ματς!

Οι «κόκκινοι» έχασαν τους Κέρτις Τζόουνς και Ντιόγο Ζότα σε κάθε ημίχρονο της Σαββατιάτικης αναμέτρησης στην πρωτεύουσα, με αποτέλεσμα να τους γυρίσει και η τύχη την πλάτη και να πετύχει ο Μάτιπ αυτογκόλ στο 90′ + 6′ για να πάρει όλους τους βαθμούς η ομάδα του Άγγελου Ποστέκογλου.

Ο Kloppo βλέποντας από τον πάγκο και έχοντας αντιληφθεί ότι είχε αρχίσει να θολώνει και το μυαλό των παικτών του, φώναξε να παίξουν με καρδιά, κάνοντας την χαρακτηριστική κίνηση από την άκρη του πάγκου του.

Με το φινάλε του ματς, πήγε στον Ζοέλ Μάτιπ και του έδωσε μια μεγάλη αγκαλιά για να τον παρηγορήσει, ενώ, κατευθύνθηκε και προς την εξέδρα των φιλοξενούμενων ώστε να δείξει την ευγνωμοσύνη του προς τον κόσμο που συνεχίζει να στηρίζει τον σύλλογο.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X