Βάαλβαϊκ: «Ο Ετιέν Βάασεν είχε μια καλή βραδιά και συνέχισε την αποθεραπεία του στο νοσοκομείο»

Βάαλβαϊκ: «Ο Ετιέν Βάασεν είχε μια καλή βραδιά και συνέχισε την αποθεραπεία του στο νοσοκομείο»
Photo Credits: INTIME

Η ανακοίνωση του Βάαλβαϊκ για την κατάσταση της υγείας του Βάασεν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ανακοίνωση για την κατάσταση του πορτιέρε, Ετιέν Βάασεν εξέδωσε το μεσημέρι της Κυριακής (1/10) η Βάαλβαϊκ.

Στην ανακοίνωση η ολλανδική ομάδα αναφέρει πως ο παίκτης συνεχίζει την αποθεραπεία του και τονίζει πως σημαντικό αυτή τη στιγμή για τον παίκτη είναι να μπορέσει να αναρρώσει με ηρεμία τις επόμενες ώρες και μέρες.

«Μετά την ενημέρωσή μας χθες το βράδυ, μπορούμε να αναφέρουμε ότι ο τερματοφύλακάς μας Ετιέν Βάασεν είχε μια καλή βραδιά και συνέχισε την αποθεραπεία του», αναφέρει η Βάαλβαϊκ.

«Για τον Ετιέν είναι σημαντικό προς το παρόν να μπορέσει να αναρρώσει με ηρεμία τις επόμενες ώρες και μέρες. Θα θέλαμε λοιπόν να σας παρακαλέσουμε να δώσετε σε αυτόν και την οικογένειά του χρόνο και ξεκούραση για αυτό», συμπληρώνει στην ανακοίνωσή του ο ολλανδικός σύλλογος.

«Εκ μέρους όλων στη Βάαλβαϊκ, ευχόμαστε στον Ετιέν, και σε όλους τους ανθρώπους γύρω του, πολλή δύναμη. Ελπίζουμε να τον δούμε ξανά στο σύλλογο σύντομα», καταλήγει.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X