Προκαλεί ξανά ο Μπέος: «Έτσι λειτουργώ εγώ, είμαι μεγαλόψυχος» (VIDEO)

Προκαλεί ξανά ο Μπέος: «Έτσι λειτουργώ εγώ, είμαι μεγαλόψυχος» (VIDEO)

Όσα είπε ο Αχιλλέας Μπέος για το περιστατικό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σάλος δημιουργήθηκε στο Βόλο και όχι μόνο το Σάββατο όταν ο Αχιλλέας Μπέος χαστούκισε πολίτη, τη στιγμή που διαμαρτυρόταν για τις πλημμύρες στην περιοχή.

Με τη φράση «αυτά συμβαίνουν όταν έχεις να κοιμηθείς ένα μήνα» απάντησε ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος μετά το χαστούκι που έδωσε σε πλημμυροπαθή το πρωί του Σαββάτου μετά από λογομαχία που είχε προηγηθεί.

«Όταν εμένα μου βρίζει κάποιος τη μάνα που έχει πεθάνει και να μου πει άντε γ@@@, έτσι λειτουργώ. Και όταν έχω να κοιμηθώ 30 ημέρες για να φτιάξω τους δρόμους, να καθαρίσω την πόλη μου, να φτιάξω να τα ποτάμια.

Έτσι λειτουργώ εγώ. Το παιδί ήρθε και ζήτησε συγγνώμη με τον πατέρα και τον παππού του. Μου ζήτησε συγγνώμη το παιδί. ”Συγγνώμη δήμαρχε, δεν το ήθελα, παρεκτράπηκα, ήταν λάθος μου’’. Του είπα κι εγώ, δεν πειράζει αγόρι μου γιατί κάλλιστα θα μπορούσε να είναι παιδί μου. Αλλά εγώ βρέθηκα εκεί στις 7 η ώρα όταν κάποιοι κάθονται στον καναπέ και πληκτρολογούν στο facebook. Έχει διαφορά ξέρετε. Και πήγα εκεί για να φτιάξουμε έναν δρόμο, να μαζέψουμε ξύλα και φερτά υλικά από τα ποτάμια. Δεν πήγα σπίτι μου, για την επιχείρησή μου. Πήγα γι’ αυτούς», είπε αρχικά.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X