AEK: Παίκτες και Αλμέιδα σκέφτονται μόνο το ματς με τον ΟΦΗ

AEK: Παίκτες και Αλμέιδα σκέφτονται μόνο το ματς με τον ΟΦΗ
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ την Πέμπτη υποδέχεται τον Άγιαξ, ωστόσο το μυαλό των «κιτρινόμαυρων» είναι μονάχα στην κρίσιμη και δύσκολη αναμέτρηση της Δευτέρας με τον ΟΦΗ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όλοι στην ΑΕΚ σκέφτονται μόνο την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΟΦΗ, τη Δευτέρα (2/10, 20:00) στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Τρεις μέρες αργότερα, την Πέμπτη (5/10, 19:45), οι «κιτρινόμαυροι» υποδέχονται τον Άγιαξ στην «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena», με μία αναμέτρηση η οποία θα είναι η πρώτη ευρωπαϊκών ομίλων που θα δώσουν στο νέο τους γήπεδο.

Παρόλα αυτά, οι παίκτες του Ματίας Αλμέιδα είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι με τους Κρητικούς. Ο Πελάδο που πάντα σκέφτεται παιχνίδι με παιχνίδι και δεν «αφήνει» κανέναν αγώνα, γνωρίζει καλά την ιδιαιτερότητα και τη δυσκολία της αναμέτρησης στο «Θ. Βαρδινογιάννης». Μια έτσι κι αλλιώς δυνατή έδρα, στην οποία φέτος οι Κρητικοί παραμένουν αήττητοι σε τρεις αγώνες, έχοντας επικρατήσει των ΠΑΟΚ (1-0) και Άρη (3-2) και φιλοδοξούν να βάλουν δύσκολα και στην νταμπλούχο.

Εξάλλου, η «Ένωση» θέλει να συνεχίσει σε νικηφόρο μονοπάτι, μετά τις δύο σερί εκτός έδρας νίκες, σε Μπράιτον και Λεωφόρο και το «τρίποντο» με τον Ατρόμητο στη Νέα Φιλαδέλφεια, τόσο για βαθμολογικούς όσο και για ψυχολογικούς λόγους.

Η ΑΕΚ θα έχει στη διάθεσή της την εκτός έδρας φετινή της παράδοση, καθώς μετρά 4/5 νίκες μακριά από το «σπίτι» της (με Ντινάμο Ζάγκρεμπ και Βόλο τα άλλα δύο «διπλά»). Δεν θα έχει όμως τον κόσμο της. Κι αυτό διότι, όπως ανακοίνωσαν, οι κιτρινόμαυροι αιτήθηκαν εισιτήρια για το παιχνίδι του «Θ. Βαρδινογιάννης», κάτι που όμως τελικά δεν κατέστη εφικτό.

Μάλιστα, ζήτησαν από τους φίλους της ομάδας να μην προσπαθήσουν να προσεγγίσουν το γήπεδο καθώς, όπως εξήγησαν, δεν υπάρχει περίπτωση να βρουν εισιτήριο και η παρουσία τους εκεί εγκυμονεί κινδύνους για την ομάδα του Αλμέιδα.

Από εκεί και πέρα, σε ό, τι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, υπενθυμίζεται ότι ο Ματίας Αλμέιδα έχει από την Παρασκευή (29/9) στη διάθεσή του όλο το ρόστερ ετοιμοπόλεμο -πλην φυσικά των μακροχρόνια τραυματιών, Φερνάντες και Ρόκσον- καθώς επέστρεψε στις προπονήσεις (και) ο Ντομαγκόι Βίντα.

AEK Τalk 13/5/24 -Στ. Καζαντζόγλου | enwsi.gr
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X