Γκουαρδιόλα: «Η Μπαρτσελόνα νικούσε επειδή ήταν καλύτερη, δεν πλήρωσε ποτέ διαιτητή»

Γκουαρδιόλα: «Η Μπαρτσελόνα νικούσε επειδή ήταν καλύτερη, δεν πλήρωσε ποτέ διαιτητή»
Photo Credits: INTIME

Η Μπαρτσελόνα κατηγορείται για δωροδοκία του πρώην Ισπανού αρχιδιαιτητή και ο Πεπ Γκουαρδιόλα πήρε θέση υπέρ της πρώην ομάδας του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Επίσημα οι Καταλανοί κατηγορούνται για δωροδοκία προς τον Χοσέ Μαρία Ενρίκεθ Νεγκρέιρα, ο οποίος επί πολλά χρόνια συνεργαζόταν με τον σύλλογο, ενώ την ίδια περίοδο ήταν και αντιπρόεδρος της τεχνικής επιτροπής διαιτησίας στην Ομοσπονδία της χώρας.

Τόσο η Μπαρτσελόνα όσο και ο Νεγκρέιρα αρνούνται τις κατηγορίες, ωστόσο θα αποφανθεί σχετικά η δικαιοσύνη με τους «μπλαουγκράνα» να είναι αντιμέτωποι με τιμωρία αν αποδειχθούν ένοχοι.

«Η Μπαρτσελόνα νικούσε επειδή ήταν καλύτερη από τους αντιπάλους της. Και το λέω επειδή ήμουν εκεί και το ξέρω. Όταν νικούσαμε ήμασταν καλύτεροι. Και όταν δεν ήμασταν, χάναμε» σχολίασε σχετικά ο Γκουαρδιόλα, ο οποίος κάθισε στον πάγκο της Μπαρτσελόνα από το 2008 ως το 2012.

«Από αυτά που έχω ακούσει, αν και έχω φύγει από την ομάδα εδώ και πολλά χρόνια, η Μπαρτσελόνα ουδέποτε πλήρωσε διαιτητή για να την ευνοήσει στο αποτέλεσμα. Δεν μπορώ να ξέρω τι συνέβη και θα περιμένω να δω πριν εκφράσω γνώμη» συμπλήρωσε.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X