Super League: Ο Παναιτωλικός θέλει να σπάσει το ρόδι (15:00) απέναντι στη Λαμία

Super League: Ο Παναιτωλικός θέλει να σπάσει το ρόδι (15:00) απέναντι στη Λαμία
Photo Credits: INTIME

Η Λαμία υποδέχεται τον Παναιτωλικό, που δεν έχει ακόμη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά από πέντε ματς πρωταθλήματος χωρίς νίκη, ο Παναιτωλικός φιλοξενείται από τη Λαμία στις 15:00 (Cosmote Sport 1) στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, στοχεύοντας στο πρώτο του… τρίποντο.

Η ομάδα του Γκαμπριέλ Σούρερ έχει τρεις βαθμούς μέχρι τώρα χάρη σε ισάριθμες ισοπαλίες, τελευταία εκ των οποίων το εντός έδρας 1-1 με τον ΟΦΗ σε ένα χορταστικό ματς – πιο χορταστικό απ’ ό,τι μαρτυρά το τελικό σκορ!

Από… χηνάρι προέρχονται και οι γηπεδούχοι, που παρότι προηγήθηκαν στην Καισαριανή κόντρα στην Κηφισιά, είδαν ένα απίθανο γκολ του Λούμορ στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων να τους στερεί τη νίκη.

Όσον αφορά στα αγωνιστικά, ο Λεωνίδας Βόκολος δεν υπολογίζει τους Παούλαβετς, Μαρτίνεθ, Κορνέζο, Τζανδάρη, Σαραμαντά, Λέικ, Τσούκαλο αλλά και τον νεοαποκτηθένα Τζαγκόεφ, που χρειάζεται λίγο χρόνο ακόμα.

Από την άλλη, ο Σούρερ δεν έχει στη διάθεσή του τους Τσιγγάρα, Μπακάκη, Μπουζούκη και Χατζηθεοδωρίδη.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X